Epson atinge o cotă de 50% pe piața de videoproiectoare în primul semestru din 2019

Cota de piață deținută de Epson crește cu 14% comparativ cu anul precedent

Scris de | 6 august, 2019
Epson atinge o cotă de 50% pe piața de videoproiectoare în primul semestru din 2019

Epson își consolidează poziția de lider pe piața locală de videoproiectoare, conform raportului Futuresource Consulting, dedicat industriei de profil. Rezultatele bune au fost susținute, în primul rând, de cererea de proiectoare business wide și ultra-wide, folosite în special în vânzări și pentru prezentări.

„Într-un an fără evenimente sportive majore care impulsionează și piața locală, noi ne-am concentrat pe extinderea ofertei pentru mediile de business și educațional și am dezvoltat cea mai variată gamă de proiectoare. Indiferent de domeniul din care provin, clienții au găsit la Epson soluția de proiecție potrivită pentru nevoile lor, de la proiectoare ultra-wide la soluții interactive pentru şcoli sau pentru prezentări dinamice ori modele home-cinema. Datorită ofertei și tehnologiilor originale, Epson a fost prima alegere a clienților de proiectoare în primul semestru al anului,” a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România și Bulgaria.

Proiectoarele Epson au fost preferate de clienți datorită tehnologiei de proiecție care oferă o calitate superioară a imaginii, dar și opțiunilor multiple de conectare și colaborare, cu o luminozitate ridicată. Modelele Epson oferă aceeaşi luminozitate atât pe alb, cât şi pe culoare (Colour Light Output – CLO), ceea ce înseamnă că imaginile au culori realiste, vii şi de până la trei ori mai luminoase decât în cazul proiectoarelor DLP cu 1 cip. În acest context, Epson a obținut o cotă de piață de 77% pe segmentele WUXGA și WXGA. De curând, Epson a lansat cel mai mic videoproiector laser 3LCD din lume, modelul EF-100W/B (vezi poza de sus), având numai 23 cm lungime. Acesta poate fi amplasat oriunde şi poate proiecta în orice direcţie, oferind utilizatorilor mai multe opţiuni în ceea ce priveşte alegerea suprafeţei de proiecţie, fie că optează pentru perete, tavan sau podea. Sursa de lumină laser are o durată de viaţă îndelungată, de până la 20.000 de ore de funcţionare, şi oferă o soluţie pe termen lung, care nu necesită întreţinere. Proiectorul poate fi folosit zilnic, timp de zece ani,

Pentru mai multe informații dați click aici.

Etichete: ,

Sursa: Epson atinge o cotă de 50% pe piața de videoproiectoare în primul semestru din 2019