Orange anunță Flexible Engine, serviciul Orange Business Services de public cloud

Deoarece platforma software sub care operează Flexible Engine, este open source, clienții pot solicita și dezvolta împreună cu Orange propriile servicii.

Scris de | 4 octombrie, 2019
Orange anunță Flexible Engine, serviciul Orange Business Services de public cloud

Flexible Engine este o platformă de public cloud ce oferă servicii de tip IaaS (infrastructură ca serviciu/ infrastructure as a service). În plus, clienții plătesc doar pentru resursele folosite, costurile fiind complet predictibile. Platforma alocă automat resurse de stocare și procesare atunci când este nevoie și se adaptează imediat complexității aplicațiilor de business.

Flexible Engine  folosește algoritmi predefiniţi de învățare automată (machine learning) care permit utilizarea seturilor mari de date și crearea de analize predictive, pentru mai multe tipuri de industrii, scurtând astfel timpul de  livrare a predicțiilor.

„Vorbim de multă vreme despre transformarea digitală, iar astăzi putem spune că ne aflăm într-o a doua fază a acestei transformări, una în care datele au devenit într-adevar esențiale. Flexible Engine permite gestionarea acestor date și generarea de predicții printr-un serviciu ce ajută companiile să își dezvolte afacerea în timp ce își optimizează resursele.” a declarat Florin Popa, Director Business to Business la Orange România.

Etichete: