Hub Pass, un program Orange Fab pentru mobilitatea startup-urilor

Orange Fab, acceleratorul de startup-uri Orange, anunță lansarea Hub Pass, un program care le oferă antreprenorilor o mobilitate crescută în cadrul rețelei de parteneri, cu acces la 6 dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie din țară:  

Toți antreprenorii înrolați în programul Orange Fab, precum și toți membrii celor 6 hub-uri, au acces la Hub Pass. Astfel, toți antreprenorii care călătoresc într-unul din orașele cu prezență Orange Fab, beneficiază de spațiu de lucru gratuit în hub-urile partenere.

“Ne dorim să susținem creșterea comunităților antreprenoriale locale, din cele mai importante centre universitare și comerciale ale țării. Credem că hub-urile de tehnologie au puterea de agregator al comunității. Prin Hub Pass, creăm o rețea prin care susținem atât hub-urile cât și pe antreprenorii pe care îi găzduiesc, oferindu-le acces la expertiza colegilor noștri și la cele mai noi tehnologii și echipamente.” a declarat Monica Obogeanu, Startup Programs Manager în cadrul Orange România.