IKEA lansează FREKVENS

ma a fost dezvoltată cu ajutorul designerilor, inginerilor și programatorilor de la Teenage Engineering, companie care își are sediul la Stockholm.

Scris de | 29 ianuarie, 2020
IKEA lansează FREKVENS

Colecția FREKVENS cuprinde produse care te ajută să organizezi cu ușurință o petrecere în propria locuință sau oriunde te poartă muzica. În centrul acesteia petrecăreții vor descoperi un sistem muzical portabil, însoțit de LED-uri și spoturi, însă colecția include și alte câteva elemente esențiale, cum ar fi huse de pernă impermeabile sau tacâmuri modulare, stivuibile, perfecte pentru gustările din timpul petrecerilor. 

„Suntem încântați să prezentăm FREKVENS oamenilor de pretutindeni. Această colecție reprezintă o noutate pentru brandul IKEA, întrucât gravitează în jurul sunetului și include tehnologia tip Bluetooth. Specificul modular al produselor permite oamenilor să își creeze propria configurație pentru o petrecere pe cinste, oriunde în casa lor. Iar bonusul acestei colecții ludice constă în toate celelalte obiecte de care ai nevoie pentru a da startul distracției,” spune Michael Nikolic, Lider de Design Creativ la IKEA Suedia.

Prețurile produselor variază de la 14,9 lei pentru husa de pernă, 34,9 lei pentru obiecte precum căni și sacoșe textile și ajung până la 599 lei pentru boxa cu subwoofer. FREKVENS va fi disponibilă în magazinele IKEA, dar și online pentru o perioadă limitată, de la începutul lunii februarie.

Etichete: ,