Samsung lansează o nouă soluție de îngrijire a hainelor. Cum funcționează AirDresser

Scris de | 2 noiembrie, 2020
Samsung lansează o nouă soluție de îngrijire a hainelor. Cum funcționează AirDresser

Samsung anunță disponibilitatea comercială a produsului AirDresser în România. Echipat cu tehnologii noi, Airdresser reprezintă una dintre cele mai actuale metode de îngrijire a hainelor din garderobă fără să fie nevoie de spălare, creată special pentru a ușura munca casnică.

“Ne bucurăm să anunțăm că acest dispozitiv inovator este disponobil și pe plan local. AirDresser contribuie la eficientizarea timpului alocat sarcinilor casnice, iar tehnologia din spate este sinonimă cu eforturile companiei noastre de a promova un mod de viață cât mai sustenabil”, declară Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics, Samsung România.

Împrospătarea și igienizarea hainelor

Prima și cea mai importantă etapă din procesul de curățare a hainelor ar trebui să fie dezinfectarea acestora. Sistemele Jet Air și Air Hangers suflă un val de aer de sus în jos, atât pe suprafața țesăturilor, cât și în interiorul acestora, astfel încât praful este eliminat din haine fără prea mult zgomot.

Prin tehnologia JetSteam, care utilizează sistemul Jet Air pentru a infuza aburul adânc în țesătura hainelor, se elimină 99,9% din viruși și bacterii, 100% din acarienii casei, 99% din gazele care provoacă mirosuri neplăcute și 99% din alte substanțe nocive.

Soluții de îngrijire pentru haine

AirDresser asigură o îngrijire delicată hainelor, crescând durabilitatea acestora în timp, deoarece nevoia de spălare clasică va fi diminuată, prevenind astfel deteriorarea țesăturilor. De asemenea, AirDresser reduce deteriorarea și micșorarea hainelor prin uscarea la temperatură scăzută.

În plus, cu ajutorul tehnologiei Wrinkle Care, AirDresser utilizează o combinație de abur și aer pentru a netezi pliurile hainelor, astfel încât acestea să fie gata de purtat. Poate îndepărta 100% din cutele hainelor de lână și 80% din cutele materialului din celofibră.

Filtrul dezodorizant captează și îndepărtează particulele care cauzează mirosul din haine și le împiedică să se acumuleze în interior și să creeze un miros neplăcut. Elimină 99% din mirosurile cauzate de transpirație, tutun, mâncare gătită și curățarea chimică.

Tehnologia Self Clean dezumidifică, igienizează și dezodorizează interiorul dispozitivului. Astfel, nu este nevoie de detergenți costisitori, deoarece procesul de curățare este realizat folosind o combinație de căldură, aer și abur. Acest lucru se întâmplă o dată la 40 de cicluri. Când ușa acestuia este deschisă, funcția de dezumidificare atrage aerul din cameră, extrage umezeala și eliberează aerul uscat.

Îngrijirea zilnică a hainelor cu ajutorul AI

Aplicația SmartThings îmbunătățește performanța, memorând obiceiurile de utilizare și informațiile furnizate de către utilizator. „Care Recipe” sugerează cele mai bune cicluri de spălare în funcție de nevoile individuale, iar „My Closet” îți recomandă programele potrivite hainelor tale. „Special Course” îți permite să accesezi cicluri comune, sau specializate, în timp ce „Home Care” facilitează procesul de depanare a produsului.

Etichete: , , , , ,