Transformă-ți televizorul în tablou cu Samsung The Frame și artiștii de pe Etsy

Scris de | 5 noiembrie, 2020
Transformă-ți televizorul în tablou cu Samsung The Frame și artiștii de pe Etsy

Samsung a anunțat un nou parteneriat cu Etsy, platforma globală pe care se comercializează bunuri unice și creative, aducând 25 de opere noi de artă inspirate din natură pe televizoarele The Frame, disponibile exclusiv în Samsung Art Store.

Disponibilă la nivel mondial din data de 28 Octombrie, colecția de artă cu tematică abstractă și de familie este realizată de cinci artiști de pe Etsy: Jorey Hurley, Elly Mackay, Melanie Mikecz, David Scheirer și Mirlande Jean-Gilles, care lucrează într-o varietate de stiluri, de la colaj la acuarelă.

Cele 25 de lucrări selectate din colecția acestora prezintă un amestec de ilustrații, colaje, imagini și grafică abstractă, care prind viață pe ecranul QLED al lui The Frame.

Cu peste 1.400 de opere de artă disponibile în catalogul extins din Samsung Art Store, noul parteneriat cu Etsy vine într-un moment în care utilizatorii petrec din ce în ce mai mult timp acasă.

„Încă de la lansarea lui The Frame din 2017, Samsung a pus bazele unui catalog diversificat de artă cu compoziții din întreaga lume. Cu toate acestea, noua colecție dezvoltată în parteneriat cu Etsy reprezintă o noutate chiar și pentru noi, fiind extrem de specială și dragă nouă.

Catalogul extins din Samsung Art Store disponibil pe The Frame a avut întotdeauna menirea de a democratiza arta și de a le facilita utilizatorilor accesul la piese inedite de artă care să îi miște și să îi inspire. Astfel, suntem încântați și bucuroși că avem ocazia de a-i prezenta pe acești cinci artiști de excepție Etsy unui public global”, a declarat Salek Brodsky, Vice President of Strategic Partnerships and Business Development de la Samsung Electronics.

Catalogul Art Store disponibil pe The Frame, îți oferă o colecție de opere de artă din cadrul muzeelor și galeriilor din întreaga lume, la calitate 4K.

Etichete: , ,