Cum funcționează noul telefon Oppo cu ecran rulabil

Scris de | 17 noiembrie, 2020
Cum funcționează noul telefon Oppo cu ecran rulabil
OPPO INNO DAY 2020

OPPO INNO DAY 2020 a avut loc astăzi, la Shenzen, compania prezentând noua sa viziune, „Tehnologie pentru umanitate, bunătate pentru lume”, precum și ultimele produse concept: ochelarii OPPO AR 2021, aplicația OPPO CybeReal AR și dispozitivul cu ecran rulabil OPPO X 2021.

Prin lansarea celor trei concepte de produse, OPPO stabilește traiectoria viitoare privind inovația tehnologică

Dispozitivul OPPO X 2021 cu ecran rulabil este ultima realizare a Institutului de Cercetare și Dezvoltare OPPO incluzând îmbunătățiri ale display-ului flexibil și stivuire structurală având ca scop crearea unei experiențe cât mai interactive a utilizatorilor.

Noul concept integrează trei tehnologii proprietare OPPO și anume: sistemul de propulsie Roll Motor, placă 2 în 1 și laminarea puternică a ecranului Warp Track. Acestea oferă un ecran extensibil cu dimensiuni ce variază între 6,7 inci și 7,4 inci. Astfel, dimensiunea exranului poate fi adaptată în funcție de activitatea desfășurată de utilizator.

Ochelarii OPPO AR 2021 confirmă evoluția companiei OPPO privind explorarea lumii digitale. Ochelarii OPPO AR 2021 sunt extrem de ergonomici și ușori; au o greutate cu aproximativ 75% decât generația anterioară. În ceea ce privește componentele principale, ochelarii OPPO AR 2021 sunt construiți cu ajutorul soluției optice Birdbath, îmbunătățind astfel experiența imersivă.

De asemenea, ochelarii OPPO AR 2021 dispun de o serie de senzori, inclusiv o cameră fisheye, un senzor Time-of-Flight (ToF) și un senzor RGB. Aceștia nu doar că sunt compatibili cu multiple gesturi natural, dar  pot și determina localizarea geografică tridimensională în câteva milisecunde. Astfel, se realizează o localizare precisă, ce oferă utilizatorilor experiențe reale și naturale în AR datorită actualizărilor constante și a feedback-ului poziției în timp real a utilizatorului.

Aplicația AR CyberReal este susținută de o tehnologie de calcul spațial în timp real care are o localizare de precizie, susținută de cele trei tehnologii de bază OPPO și anume: reprezentarea fizică a spațiilor, localizare precisă în timp real și OPPO Cloud, care au ca scop îmbunătățirea percepției utilizatorilor asupra lumii reale.

Etichete: , , ,