Redmi Note 8, unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri din lume

Scris de | 20 noiembrie, 2020
Redmi Note 8, unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri din lume

Redmi a anunțat oficial că vânzările globale ale smartphone-urilor din seriile Redmi Note au depășit 140 de milioane de unități. În același timp, potrivit datelor companiei de cercetare Omdia, Redmi Note 8 a devenit a doua cea mai bine vândută serie din lume în prima jumătate a anului 2020.

Prima serie Redmi Note a fost lansată în martie 2014, după care au urmat numeroase modele Redmi Note în ultimii șapte ani, iar telefoanele s-au menținut în topul vânzărilor și au primit o mulțime de referințe favorabile din partea utilizatorilor.

Odată cu decizia de a transforma Redmi într-un brand independent, în anul 2019, performanțele de vânzări ale seriilor Redmi Note au crescut și mai mult: peste 10 milioane de unități din seria Note 7 s-au vândut în patru luni și peste 10 milioane de unități din seria Note 8 au fost vândute într-un interval de doar trei luni, iar în prezent volumul de vânzări a depășit 40 de milioane de unități.

Redmi Note 8 este unul dintre cele mai de succes modele ale brandului Redmi și se situează printre cele mai bine vândute, potrivit statisticilor mai multor companii de cercetare. 

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , ,