Redmi Note 8, unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri din lume

Scris de | 20 noiembrie, 2020
Redmi Note 8, unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri din lume

Redmi a anunțat oficial că vânzările globale ale smartphone-urilor din seriile Redmi Note au depășit 140 de milioane de unități. În același timp, potrivit datelor companiei de cercetare Omdia, Redmi Note 8 a devenit a doua cea mai bine vândută serie din lume în prima jumătate a anului 2020.

Prima serie Redmi Note a fost lansată în martie 2014, după care au urmat numeroase modele Redmi Note în ultimii șapte ani, iar telefoanele s-au menținut în topul vânzărilor și au primit o mulțime de referințe favorabile din partea utilizatorilor.

Odată cu decizia de a transforma Redmi într-un brand independent, în anul 2019, performanțele de vânzări ale seriilor Redmi Note au crescut și mai mult: peste 10 milioane de unități din seria Note 7 s-au vândut în patru luni și peste 10 milioane de unități din seria Note 8 au fost vândute într-un interval de doar trei luni, iar în prezent volumul de vânzări a depășit 40 de milioane de unități.

Redmi Note 8 este unul dintre cele mai de succes modele ale brandului Redmi și se situează printre cele mai bine vândute, potrivit statisticilor mai multor companii de cercetare. 

Etichete: , , , ,