Synology lansează un nou sistem NAS pentru utilizatorii care au nevoie de mult spațiu de stocare

Scris de | 24 noiembrie, 2020
Synology lansează un nou sistem NAS pentru utilizatorii care au nevoie de mult spațiu de stocare

Synology anunță DS1621+, un NAS cu 6 bay-uri și procesor AMD Ryzen. Acesta este o soluție axată către performanță și stabilitate în exploatare, destinată creatorilor de conținut și mediului business care caută o soluție fiabilă și rapidă.

Noul DS1621+ este unul dintre cele mai puternice modele ale seriei plus, el fiind echipat cu un procesor de ultimă generație, AMD Ryzen cu patru nuclee. Oferă o viteză secvențială de scriere de până la 1.1GB/s, cu 75% mai mare față de generația anterioară DS1618+, dar și o citire random 4KB cu 110K IOPS, cu 174% mai mult decât modelul anterior.

Grație procesorului AMD Ryzen cu patru nuclee, DS1621+ livrează o performanță la procesare de 2 ori mai mare faţă de generaţia anterioară de la Intel (Atom C3538).

Noua unitate vine echipată cu două sloturi M.2 2280, ceea ce permite instalarea de SSD-uri NVMe. Astfel, memoria cache va fi stocată pe unități foarte rapide NVMe, capabile să livreze o performanță cu 20% mai mare, pentru datele accesate în mod frecvent.

Stocare și protecție

Fie că ești un creator de conținut, un administrator IT sau pur și simplu ai o mulțime de fișiere de stocat, DS1621+ oferă șase compartimente pentru unități de stocare, cu posibilitatea de extindere a acestora la 16, folosind extensia Synology DX517.

Astfel, pentru o protecție suplimentară, Synology Hyper Backup permite un backup eficient, pe baza unui program stabilit de utilizator, pentru Synology NAS, Synology C2 Cloud Storage sau alte soluții de cloud.

Gestionează datele cum vrei

Synology Drive îți permite să ai control deplin asupra sistemului NAS, transformându-l într-un cloud privat fără taxe recurente. Synology Drive poate fi utilizat pe telefonul mobil, pe desktop, pe browser sau poate fi rulat direct pe NAS.

Mai mult de atât, Synology pune la dispoziție și aplicația Moments. Aceasta, pe baza unor algoritmi de învățare automată gestionează eficient întreaga librărie de fotografii și videoclipuri. Synology Moments vă permite să grupați fotografiile după locație, după persoanele din fotografie sau după subiecte.

Etichete: , , , , ,