Brand-ul de electrocasnice Morphy Richards s-a lansat oficial în România

Scris de | 13 ianuarie, 2021
Brand-ul de electrocasnice Morphy Richards s-a lansat oficial în România

Morphy Richards, brandul internațional de electrocasnice pentru casă și bucătărie din Marea Britanie, s-a lansat pe piața din România. Momentul marchează, totodată, și expansiunea brandului în Europa de Est. Portofoliul de produse Morphy Richards disponibile consumatorilor români va include o varietate de electrocasnice mici pentru casă și bucătărie.

Printre produsele disponibile în portofoliu se numără aparate de gătit, de preparat mâncarea, destinate micului dejun, îngrijirii casei sau hainelor de tipul fierbătoarelor, prăjitoarelor de pâine, roboților de bucătărie, slow cooker-elor, mașinilor de pâine, aspiratoarelor verticale sau fiarelor de călcat.

Cu o istorie de 85 de ani în crearea de produse, Morphy Richards este un brand important în portofoliul grupului Glen Dimplex, divizia Consumer Appliances (GDCA), ce include alte mărci prestigioase de electrocasnice precum Roberts Radio sau Stoves.

Printre produsele cheie pentru consumatorii români, brandul pune la dispoziție produse dedicate micului dejun, fie singulare sau seturi. Fierbătoare, prăjitoare de pâine și cafetiere, precum cele din colecțiile EVOKE sau ROSE GOLD, sunt câteva dintre acestea.

Colecția ROSE GOLD

Gama de produse dedicată bucătăriei continuă cu aparate pentru gătit și preparat mâncarea. În ceea ce privește roboții de bucătărie, Morphy Richards propune două produse: MIXSTAR, ideal pentru mixare și frământare, și PREPSTAR, pentru pregătirea meselor, ocupându-se de toate sarcinile zilnice de tăiere, tocare, gratinare, amestecare sau batere a ingredientelor în doar câteva minute.

Masa este oferită de INTELLISTEAM, care ajută consumatorul la crearea unui fel de mâncare echilibrat în aportul de proteine, carbohidrați și legume, asigurându-se că toate ingredientele sunt gătite bine. Gama de aparate de gătit conține și o varietate de slow cookere, care vin în diferite formate, cu funcții de rumenire și gătire în același vas, care este și potrivit pentru mașina de spălat vase.

În privința mașinilor de pâine, Morphy Richards prezintă două aparate cu meniuri extinse, acoperind program rapid de coacere la tipuri tradiționale, fără gluten, pregătire aluat sau aluaturi dulci.

Activitățile de îngrijire a casei sunt mai ușoare cu aspiratoarele și fiarele de călcat Morphy Richards. Cu o tradiție semnificativă, Morphy Richards a fost primul brand care a introdus fierul electric pentru uz casnic în 1936 în Marea Britanie, fiind și acum numărul 1 de brand de fier de călcăt fără fir în rândul britanicilor. Oferta locală include produse de top precum fierul de călcat TURBOSTEAM PRO cu INTELLITEMP irons, stația de călcat precum JET STEAM sau aparatul de călcat vertical EXPRESS STEAM, bun pentru călătorii.

Pe parte de îngrijire a podelelor, compania britanică oferă consumatorilor români produse inovatoare precum aparatul de curățat cu aburi 12-IN-1 STEAM CLEANER, cu uz multiplu în casă, fie în poziție verticală sau în format detașabil pentru mână, distruge 99,9% dintre bacterii și menține suprafețele curate, sau aspiratoarele. Produsele SUPERVAC DELUXE 3 ÎN 1 and SUPERVAC SLEEK PRO 2-ÎN-1 sunt ideale pentru curățenia zilnică de acasă, de la spații strâmte, până la scări sau interioare de mașină.

Etichete: , ,