Konica Minolta instalează primul AccurioJet KM-1 în România

Scris de | 14 ianuarie, 2021
Konica Minolta instalează primul AccurioJet KM-1 în România

Konica Minolta susține tranziția partenerului său, United Colors Team, către tiparul digital pe format mare. Aceștia dețin o importantă flotă de echipamente și sisteme de producție de ultimă generație de la Konica Minolta, inclusiv AccurioPress C14000, instalat în septembrie 2020.

O nouă colaborare intre Konica Minolta și United Colors Team se concretizează fiind instalat, cu succes, Primul AccurioJet KM-1, denumit și “Swiss Army Knife” al industriei de tipar, mulțumită multitudinii de aplicații ce pot fi realizate cu ajutorul lui.

Printr-o abordare strategică aplicată, Konica Minolta susține tranziția partenerului său, United Colors Team, către tiparul digital pe format mare, însă contribuie și  la îndeplinirea obiectivului de a-și menține o poziție de top pe piața de tipar din România.

Deși contextul actual impune restricții la nivel mondial, cel mai nou sistem de producție, AccurioJet KM-1, a fost instalat în hala de producție a United Colors Team, iar reprezentanții au beneficiat de siguranța demonstrațiilor online, direct de la Centrul de Competență al Konica Minolta – IPES Bratislava.

„Konica Minolta este un partener de încredere, cu expertiză globală și cu o abordare extrem de flexibilă. Acest lucru amplifică și mai mult încrederea noastră, având în vedere condițiile actuale, când toate acțiunile tind să dureze mai mult ca de obicei. Partenerul nostru ne-a oferit o soluție completă a fluxului de lucru, atât software, cât și service, precum și indicații pentru utilizarea cernelurilor. AccurioJet KM-1 este cel mai recent pas înainte pe care l-am efectuat. Suntem încântați!” a precizat  Petrică Paraschiv – director general United Colors Team

Echipamentele existente erau deja depășite și învechite, astfel, în luna octombrie a anului trecut, compania a decis să investească în noua tehnologie AccurioJet. Odată cu acest sistem, United Colors Team, a instalat și un Workplace Hub – o platformă unificată de servicii IT, complet integrate și administrate centralizat.

„Acest proiect a implicat un transfer mare de încredere între United Colors Team și Konica Minolta, având la bază tehnologia, expertiza și calitatea serviciilor oferite de noi. Nivelul de complexitate al nevoilor clientului ne-a oferit posibilitatea de a avea un rol semnificativ de consultanță în afaceri pentru United Colors Team și de a crea împreună o arhitectură complexă prin care să integrăm în producție ultima generație de soluții hardware și software.” a spus Sorin Sumanaru, Team Leader Industrial & Production Printing, Konica Minolta Business Solutions România

Etichete: , , , , ,