Foodpanda deschide magazinele „pandamart” în Romania

Scris de | 20 ianuarie, 2021
Foodpanda deschide magazinele „pandamart” în Romania

Platformele de livrare la domiciliu au cunoscut o expansiune ieșită din comun în anul 2020, datorită situației care a generat o mulțime de schimbări in viața oamenilor. Pandemia a redus industria de restaurante, astfel a rămas o singură opțiune rapidă, care să ne satisfacă instant nevoile, și anume livrarea la domiciliu.

Foodpanda, o platformă destul de cunoscută în rândul celor ce livrează la domiciliu, lansează pandamart, un concept de magazine proprii cu livrare în maximum 30 de minute. Primele magazine vor fi in București și Cluj Napoca și se va putea comanda chiar din platforma Foodpanda.

Utilizatorii pot accesa oferta pandamart din secţiunea Shops/Magazine a platformei, având la dispoziție aproximativ 1500 de produse disponibile pentru comandă, ce se axează pe nevoile imediate ale clienților, cumpărături rapide, ce pot fi livrate în maximum o jumătate de oră.

Foodpanda si-a propus pentru 2021 să extindă acest nou proiect in orașe precum Oradea, Târgu Mureş, Piteşti, Ploieşti sau Iaşi.

Suntem bucuroși să anunțăm lansarea magazinelor proprii pandamart pe piața din România, fiind un concept prin care urmărim să oferim o experiență de cumpărare eficientă, la prețuri competitive. Principalul avantaj de care vor beneficia utilizatorii care comandă de la pandamart este timpul ultra-rapid de livrare, lucru posibil prin operarea stocurilor în regim propriu şi al flotei noastre de livratori bine dezvoltată”, a declarat Andreea Petrişor, Managing Director foodpanda România.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,

Sursa: Foodpanda anunţă lansarea pandamart, un concept de magazine proprii cu livrare în maximum 30 de minute