Cum i-a salvat Apple Watch viața unui ciclist

Scris de | 28 ianuarie, 2021
Cum i-a salvat Apple Watch viața unui ciclist

De-a lungul timpului, am întâlnit diverse povești și dovezi referitoare la modul în care Apple Watch salvează viața utilizatorilor săi, indiferent dacă îi notifică cu privire la potențiale probleme cardiace sau îi ajută să apeleze pentru ajutor atunci când aceștia sunt în dificultate.

O nouă astfel de poveste face parte din lista realizărilor de acest tip, căci Apple Watch a fost din erou pentru unul dintre utilizatorii săi, căruia a reușit să ii salveze viața.

Potrivit unui raport al BBC, un biciclist a căzut de pe bicicletă în râul Wye din Rotherwas, Hereford. Din cauza faptului că au existat inundații in zonă, curenții au fost deosebit de puternici, iar ciclistul a fost aruncat spre punctul de vărsare al râului, însă norocul a fost de partea lui și a reușit să mai salveze timp, agățându-se de un copac, pentru a se opri din a fi transportat mai departe.

Datorită utilizării Apple Watch-ului său, ciclistul a reușit să sune pentru ajutor, astfel a fost găsit și salvat. Potrivit lui Sean Bailey, cel care a sărit în ajutor, „Chiar și cu această locație ne-a luat 20 de minute să îl localizăm, să-l salvăm și să-l aducem în siguranță. Ceasul său Apple a funcționat minunat pentru ca noi să ajungem la el cât mai repede posibil ”.

Etichete: , ,

Sursa: Apple Watch Saves A Cyclist’s Life After Being Swept Away By Floods