Orange va deschide 9 laboratoare menite să dea viață proiectelor bazate pe 5G

Scris de | 4 februarie, 2021
Orange va deschide 9 laboratoare menite să dea viață proiectelor bazate pe 5G

Grupul Orange anunță deschiderea a nouă laboratoare Orange 5G care permit jucătorilor economici și cercetătorilor să dea viață proiectelor bazate pe 5G.

72% dintre companii declară astăzi că se așteaptă ca operatorul lor să le ofere suport 5G pentru a testa, experimenta și dezvolta în avans. Laboratoarele Orange 5G vor pune la dispoziție clienților suport 5G pentru a testa, experimenta și dezvolta în avans Această inițiativa își propune să ajute actorii economici și pe cei din cercetare să descopere valoarea, utilitatea și oportunitățile aduse de 5G.

În prima jumătate a anului 2021, vor fi deschise mai multe laboratoare 5G în regiuni din Europa în care Grupul Orange este prezent. În România, un laborator 5G va fi dezvoltat ca parte a unui parteneriat cu Institutul de Cercetare “CAMPUS” din cadrul Universității Politehnica din București (UPB), reprezentând una dintre inițiativele care marchează un efort comun al acestora de a susține noi proiecte de business, dar și de cercetare și inovare.

Etichete: , , , ,