OPPO Reno7 Lite 5G, disponibil oficial în România

Scris de | 2 mai, 2022
OPPO Reno7 Lite 5G, disponibil oficial în România

OPPO, a anunțat oficial că smartphone-ul Reno7 Lite 5G este disponibil de astăzi în rețelele tuturor partenerilor oficiali din România.

Noul OPPO Reno7 Lite 5G dispune de o cameră principală de înaltă rezoluție, de 64 MP, o cameră macro de 2 MP, o cameră de adâncime de 2 MP și o cameră frontală de 16 MP, alături de o serie de funcții de imagine, cum ar fi Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, AI Palettes, AI Color Portrait și Portrait Retouching. De altfel, Bokeh Flare Portrait permite utilizatorilor să capteze imagini portret cu puncte bokeh bogate în lumină, la fel ca o cameră DSLR.

Continuând linia designului subțire al seriei Reno, smartphone-ul Reno7 Lite 5G introduce două culori noi: Rainbow Spectrum și Cosmic Black. Rainbow Spectrum utilizează tehnica de acoperire cu două straturi, având o acoperire superioară cu gradient de culoare, care cuprinde roșu, galben și verde, și o bază care conține un strat de indiu reflectorizant.

Împreună, aceste straturi creează un efect irizat, evolutiv, de șase culori ce fac tranziția pe spatele smartphone-ului. Reno7 Lite 5G marchează debutul Dual Orbit Lights de la OPPO, integrate în spatele celor două camere principale, care semnalizează fie procesul de încărcare, un apel primit, o notificare necitită sau pornirea unui joc video.

OPPO își completează gama disponibilă în România și cu smarthone-ul Reno7 5G. Acestuia i se alătură și cel mai recent model de căști true wireless OPPO Enco X2, cu sistemul acustic SuperDBEE dezvoltat împreună cu Dynaudio, prin care tehnologia stereo de ultimă generație a Dynaudio generează sistemul acustic SuperDBEE.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , ,