Producătorul Nokia anunță cel mai nou smartphone în portofoliul său. Ce caracteristici va avea în plus Nokia 1.4 față de predecesorul său

Scris de | 4 februarie, 2021
Producătorul Nokia anunță cel mai nou smartphone în portofoliul său. Ce caracteristici va avea în plus Nokia 1.4 față de predecesorul său

HMD creează și furnizează o gamă de smartphone-uri și telefoane clasice, care vizează o plajă largă de consumatori și prețuri. Producătorul Nokia, anunță cel mai nou smartphone din portofoliu: Nokia 1.4. Ecranul impresionant de 6,51 inci este cu aproape un inch mai mare decât al predecesorului său și cel mai mare ecran din gama Nokia seria 1.

Noul ecran HD+ cu dimensiuni extinse oferă aplicații pentru apeluri video, ajutând familiile să rămână conectate în contextul actual și etalează capacitățile camerei Nokia 1.4. Configurația camerei duble și aplicația Camera Go de la Google permit realizarea de fotografii la o calitate ridicată în orice moment, chiar și în condiții de iluminare slabă, iar obiectivul macro experimentează fotografiile de tip close-up.

Dispozitivele Nokia au o reputație foarte bună pentru robustețe și durabilitate, iar Nokia 1.4 nu face excepție, fiind de asemenea și foarte accesibil. Acesta dispune de un chipset Qualcomm și un senzor de amprentă, dar și de o baterie cu o autonomie de până la 2 zile.

Controlul parental incorporat permite utilizatorilor să gestioneze conținutul descărcat din magazinul Google Play și le va oferi adulților siguranță pentru a le permite copiilor să asculte, să învețe sau să se joace după bunul plac.

Nokia 1.4 va fi disponibil în România începând cu jumătatea lunii martie, în culoarea Charcoal, la prețul recomandat de 499 RON.  

Etichete: , , ,