Huawei ar putea schimba modul de pliere pentru următorul smartphone Mate X2

Scris de | 5 februarie, 2021
Huawei ar putea schimba modul de pliere pentru următorul smartphone Mate X2
foto via @androidpolice.com

Ecranele flexibile sunt probabil printre cele mai delicate piese de tehnologie din ultima perioadă, iar decizia Huawei de a le integra în exteriorul primului său pliabil a fost cu siguranță o decizie interesantă. Odată cu Mate X2, compania ar face o schimbare de design, astfel optând pentru pliere interioară, iar dispozitivul rezultat va fi foarte asemănător cu Samsung Galaxy Z Fold2.

Huawei Mate X2 poate opta două ecrane, cu un ecran mai mic la exterior care însoțește panoul principal pliabil. Acest aranjament este în esență motivul asemănării sale izbitoare cu flagship-ul pliabil al companiei Samsung. Afișajului interior îi lipsește o cameră, probabil pentru experiența unui ecran complet. Acest lucru ar restricționa convorbirile video, astfel ne vom limita la acel ecran exterior îngust, care are un orificiu pentru două camere.

Nu știm cum ar putea arăta spatele telefonului și nici nu avem detalii cu privire la specificațiile sale hardware, în acest moment. Pe 22 februarie ar trebui să obținem răspunsuri, deoarece atunci Huawei dezvăluie oficial Mate X2 în China.

Etichete: , ,

Sursa: Huawei may have realized it's doing folding screens backwards, could switch to inward fold for the Mate X2