Un bărbat a fost la un pas de sufocare după ce a adormit cu AirPod-urile în urechi

Scris de | 9 februarie, 2021
Un bărbat a fost la un pas de sufocare după ce a adormit cu AirPod-urile în urechi
foto via @ubergizmo.com

Există o mulțime de oameni cărora le place să poarte căști înainte de a merge la somn. Având în vedere că acum trăim în epoca în care căștile nu sunt wireless, iar acestea nu mai au fir, a devenit chiar mai  comod ca niciodată, dar în același timp poate fi un pericol pentru sănătate.

Potrivit unui raport din WWLP News 22, exact așa s-a întâmplat cu un bărbat, Bradford Gauthier, din Worcester, Massachusetts, care a adormit cu AirPod-urile în urechi, doar că atunci când s-a trezit a constatat că una dispăruse. O scanare cu raze X a reușit să scoată la iveală că unul dintre AirPod-urile sale a fost înghițit și nu a fost prins în esofag.

Gauthier susține că s-a trezit dimineața și a simțit un ușor disconfort în piept, dar nu s-a gândit prea mult la asta. Din fericire, casca a fost eliminată și nu a cauzat răni grave.

În mod uimitor, nu este prima dată când auzim despre oameni care și-au înghițit accidental AirPod-urile. Primul caz raportat s-a întâmplat în 2019 unui bărbat din Taiwan , acesta a fost urmat de un alt caz în 2020, dar din fericire toate aceste cazuri nu au dus la nimic mai grav.

Etichete: , ,

Sursa: Man Accidentally Swallows His AirPod In His Sleep