Primele capturi cu Android 12 indică schimbări vizuale majore

Scris de | 10 februarie, 2021
Primele capturi cu Android 12 indică schimbări vizuale majore
foto via @androidpolice.com

Câteva imagini despre care se presupune că ar fi capturi de ecran care ilustrează caracteristicile următoarei versiuni Android, au fost publicate de XDA Developers. Acestea indică modificări vizuale,  mai mari decât ne-am fi așteptat, plus o mult așteptată caracteristică de confidențialitate care a fost în curs de dezvoltare de la Android 10 Q și pe care iOS a primit-o chiar anul trecut.

Dezvoltatorii XDA nu au putut confirma în mod explicit autenticitatea imaginilor, care pot fi capturi de ecran sau randări. Cu toate acestea, Android Police poate confirma că unele detalii din aceste capturi de ecran se potrivesc atât așteptărilor noastre pentru unele funcții viitoare, cât și altor informații, în general, non-publice pe care le avem cu privire la Android 12. Detaliile pe care XDA le-a împărtășit nu sunt oficiale, însă XDA este încrezător că sunt reale.

Nu se știe încă, dar noul sistem s-ar putea să utilizeze această schemă de culori pastel. Până acum am aflat că Android 12 va include un sistem de teme care va permite utilizatorilor să-și personalizeze interfața, cât și aplicațiile. Se pare că și aplicația pentru cameră ar putea folosi o nouă schemă de culori.

În colțul din dreapta sus se află noii indicatori de confidențialitate care se așteaptă să debuteze cu Android 12 – similar atât în ​​culori, cât și în funcționalitate cu iOS.

Spre deosebire de indicatorii Apple, Google arată clar dacă microfonul sau camera sunt accesate. Din câte știm, Google ar trebui să ofere mai multe detalii și să prezinte Android 12 până la sfârșitul acestei luni, așa că nu ne rămâne decât să așteptăm până atunci pentru a vedea cum stau lucrurile. 

Etichete: ,

Sursa: These screenshots could reveal huge UI changes in Android 12