iPhone recuperat după aproape 1 an cu ajutorul GPS-ului

Scris de | 11 februarie, 2021
iPhone recuperat după aproape 1 an cu ajutorul GPS-ului
foto via @ubergizmo.com

Una dintre caracteristicile pe care le vedem în smartphone-urile moderne este posibilitatea de a-l urmări atunci când lipsește sau în cazul în care a fost furat. Unii hoți încearcă să fie isteți oprind telefonul când îl fură pentru a preveni activarea GPS-ului, dar în cazul Redditor u / Sweetmona1, se pare că răbdarea ei a dat roade.

Potrivit Redditor, ea susține că, în martie 2020, mașina i-a fost spartă și noul său iPhone 11 a fost furat, printre altele. Cu toate acestea, ea a marcat telefonul ca fiind pierdut în aplicația Find my phone. Aproape un an mai târziu, a primit un e-mail care o avertiza că telefonul a fost pornit.

Evident, nu ar fi o idee bună să-l urmărească pe potențialul hoț, așa că a sunat la poliție, care a trimis pe cineva să verifice și să-i ridice telefonul. „Am sunat la poliția locală, am explicat situația și le-am dat numărul raportului meu de poliție. Un adjunct a condus imediat la locație și în mai puțin de o oră, a recuperat telefonul! ”

Apple are instalate sisteme care permit utilizatorilor să blocheze și să pună restricții de la distanță în cazul în care sunt furate pentru a descuraja hoții, dar se pare că unii oameni vor încerca totuși.

Etichete: , , , ,

Sursa: iPhone 11 Recovered A Year After It Was Stolen