Caviar lansează o colecție iPhone 12 Pro îmbrăcată in aur și diamante

Scris de | 12 februarie, 2021
Caviar lansează o colecție iPhone 12 Pro îmbrăcată in aur și diamante
foto via @gsmarena.com

Brandul rus de accesorii de lux Caviar a echipat iPhone 12 Pro și 12 Pro Max cu carcase mai generoase, acoperite cu diamante, aur și fragmente de arme antice, pentru cea mai recentă colecție tematică Warrior. Aceasta este o continuare a colecției războinice anterioare dezvăluite în octombrie și adaugă șase noi modele.

Cel mai scump model nou este ediția Mao, care își ia numele din sulița lungă Mao folosită în China antică în timpul dinastiei Han. Are o placă de aur de 24 de carate în jurul spatelui, amestecată cu o inserție de mahon și acoperită cu o piatră de rubin în formă de picătură de sânge. Modelul Mao vine, de asemenea, alături de o amuletă specială, cu bucăți dintr-un topor de pumnal „Ge” autentic, datând din 400-700 î.Hr. Mao iPhone 12 Pro cu 128 GB de stocare începe de la 36.950 USD și ajunge la 44.720 USD dacă doriți versiunea 12Pro Max cu 512 GB de stocare.

Un alt punct culminant al noii colecții este modelul Apocalypto, care începe de la 34.830 de dolari. Modelul Apocalypto are o placă de aur de 24 de carate cu un vârf de săgeată Toltec Obsidian de la aproximativ 500 d.Hr. centrat în spate, unde veți găsi în mod normal sigla Apple. Această săgeată în sine este unul dintre artefacte, astfel încât se adaugă la factorul de exclusivitate.

Alți membri ai noii serii Warrior includ modelul Rajan inspirat de războinicii antici indieni, versiunea Maya, precum și edițiile Apache și Zulu.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Caviar brings out second iPhone 12 Pro Warrior collection