S-au prelungit avertizările meteo de ger și vânt puternic. Care sunt aplicațiile care îți arată vremea în timp real

Scris de | 15 februarie, 2021
S-au prelungit avertizările meteo de ger și vânt puternic. Care sunt aplicațiile care îți arată vremea în timp real
foto via @climateandweather.net

Săptămâna a început cu avertizări legate de vreme, chiar dacă soarele de afară pare să aducă primăvara, se pare că meteorologii au emis o informare de vreme rece,  ger și vânt. Atenționările sunt valabile pentru tot teritoriul țării până miercuri, dar și o avertizare de Cod galben de vânt în Carpații Meridionali și Orientali și în județe din zona Moldovei.

Temperaturile minime se vor încadra între -15 și -10 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor coborî chiar și până la -20 de grade. Informarea este valabilă de luni, de la ora 20.00, până miercuri, la ora 10.00.

Schimbările de temperatură frecvente și vremea înșelătoare ne pot afecta prin apariția bolilor de sezon și a virușilor, de aceea este indicat să ne îmbrăcăm corespunzător. Aplicațiile disponibile pe smartpone-uri pot fi de real ajutor, astfel am creat un top al celor mai utile:

Dark Sky

Dark Sky este aplicația care te va anunța când va începe sau se va opri ploaia, și te va ține la curent cu toate schimbările meteorologice, indiferent unde te vei afla. Notificările și alertele personalizate te vor ajuta să rămâi informat fără a fi nevoie să verifici aplicația.

The Weather Channel

Aplicația Weather Channel este dedicată persoanelor care vor să aibă actualizări constante asupra vremii. Aceasta este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru utilizatorii iPhone. Datele oferite de aplicație s-au dovedit a fi mereu sigure.

AirVisual Air Quality Forecast

Cu ajutorul aplicației AirVisual Air Quality Forecast poți vedea în timp real, nivelul de poluare al aerului din locul în care dorești. De asemenea, pune la dispoziție și recomandări utile pentru a reduce riscurile de îmbolnăvire.

Etichete: , , , , , , , , ,

Sursa: INFORMARE METEOROLOGICĂ