Ar putea exista vreodată o versiune gratuită a Apple Music? Vezi ce spune Elena Segal, Director of Music în cadrul companiei

Scris de | 26 februarie, 2021
Ar putea exista vreodată o versiune gratuită a Apple Music? Vezi ce spune Elena Segal, Director of Music în cadrul companiei
foto via @ubergizmo.com

Când vine vorba de servicii de streaming muzical, una dintre cele mai mari diferențe dintre Apple Music și Spotify este că acesta din urmă oferă utilizatorilor opțiunea de a asculta gratuit în schimbul anumitor limitări și reclame. Spotify este în prezent lider în materie de streaming muzical.

Ar putea avea un nivel de ascultare gratuit să încurajeze mai mulți oameni să adopte Apple Music? Poate, dar asta nu se va întâmpla niciodată. Vorbind în timpul unei audieri cu guvernul britanic despre economia serviciilor de streaming muzical și dacă artiștii sunt sau nu suficient de plătiți, șefa editurii muzicale Apple, Elena Segal, a sugerat că nu va exista niciodată o versiune gratuită a Apple Music.

Potrivit lui Segal, „Nu credem că un serviciu publicitar poate genera venituri suficiente pentru a susține un ecosistem general sănătos. Și ar merge, de asemenea, împotriva valorilor noastre fundamentale privind confidențialitatea. ” Segal a mai dezvăluit că Apple era deschisă către alte forme de compensare, cunoscută și sub numele de Remunerare echitabilă, care este utilizată de posturile de radio în care câștigurile sunt împărțite 50/50 între companie și artiști.

Așadar, dacă speri să vezi o versiune gratuită a Apple Music, se pare că acest lucru nu se va întâmpla și cel mai probabil vom obține o perioadă de încercare gratuită disponibilă pentru abonații Apple Music noi.

Etichete: , , ,

Sursa: Apple Says There Will Never Be A Free Apple Music Tier