Revolut Bank s-a lansat oficial în România

Scris de | 1 martie, 2021
Revolut Bank s-a lansat oficial în România

Revolut a anunțat astăzi operaționalizarea licenței sale bancare în România. Clienții din România care aleg să folosească Revolut Bank se vor bucura de protecție pentru depozite în baza Schemei Europene de Garantare a Depozitelor, precum și de servicii adiționale.

Utilizatorii din România au acum posibilitatea să opteze pentru transferul la Revolut Bank pentru a beneficia de servicii adiționale prin intermediul aplicației. Procesul de transfer durează doar câteva minute.

Până în prezent, Grupul Revolut a obținut investiții în valoare de aproape 1 miliard de dolari și a fost recent evaluată la 5,5 miliarde de dolari. În doar cinci ani, Revolut a atras peste 15 milioane de clienți din întreaga lume.

Revolut a lansat operațiunile bancare anul trecut, în Polonia și Lituania, și oferă deja servicii de creditare competitive în ambele țări. Licențele bancare specializate permit ca Revolut Bank să ofere servicii bancare limitate prin intermediul aplicației Revolut împreună cu o matrice de servicii și produse financiare care sunt oferite de alte companii din Grupul Revolut.

Aplicația Revolut oferă clienților posibilitatea de a ști cât cheltuiesc în fiecare lună, pe categorii. Utilizatorii, pot stabili bugete lunare pentru fiecare categorie în parte și pot totodată să-și administreze cheltuielile recurente pentru abonamente ori să economisească folosind funcționalitatea de rotunjire a mărunțișului.

Clienții Revolut pot de asemenea să cheltuie și să transfere bani, fără taxe ascunse, la nivel global, să dețină valută în 29 de monede, direct în aplicație și să transfere bani instant prietenilor sau familiei.

Etichete: , , ,