Un bărbat din Australia a dat în judecată Apple pentru că iPhone-ul i-a explodat în buzunar

Scris de | 4 martie, 2021
Un bărbat din Australia a dat în judecată Apple pentru că iPhone-ul i-a explodat în buzunar
foto via @apple.com

Deoarece telefoanele noastre se bazează pe baterii litiu-ion, înseamnă că există șansa, oricât de mică, să explodeze. Acest lucru s-ar putea datora unei varietăți de motive, dar este încă destul de înfricoșător să ne gândim. Din păcate pentru un bărbat din Australia, Robert De Rose, iPhone-ul său X a explodat în timp ce era în buzunar, suferind arsuri de gradul doi.

Acest incident s-a întâmplat în 2019, dar se pare că, din cauza faptului că Apple nu ar fi luat cunoștință de situație, De Rose a decis de atunci să inițieze un proces împotriva companiei. Potrivit lui De Rose, el a observat o durere la picior și a auzit din buzunar un sunet sclipitor.

Se auzi un sunet însoțitor și, după ce simți o durere ascuțită pe coapsă, își dădu seama că vine de pe telefonul său. Și-a scos iPhone-ul X doar pentru a găsi fum negru ieșind din el. Potrivit lui De Rose, el a ajuns la Apple de mai multe ori de atunci, dar nu a primit un răspuns, motiv pentru care a decis să intenteze un proces.

Nu este clar de ce iPhone-ul lui De Rose a explodat deoarece ar putea exista o serie de motive, dar ar trebui subliniat faptul că iPhone-urile sau smartphone-urile care explodează nu sunt foarte frecvente, deci probabil că nu ar trebui să vă îngrijorați încă.

Etichete: , , , ,

Sursa: Apple Sued In Australia Over Exploding iPhone X