Amazon își extinde birourile din România. În ce orașe se deschid noi sedii și unde aplici pentru angajare

Scris de | 9 martie, 2021
Amazon își extinde birourile din România. În ce orașe se deschid noi sedii și unde aplici pentru angajare

Echipa Amazon România a ajuns să numere peste 2.500 de angajați, iar compania se pregătește să adauge până la finalul anului încă 500 de roluri permanente disponibile în birourile sale din țară și intenționează să deschidă un nou birou în Timișoara și altele două în Iași.

Biroul din Timișoara, planificat să se deschidă în trimestrul al doilea al anului (T2/2021), se va concentra pe linia Amazon Devices, care va include și dispozitivele de securitate Ring, și va fi locul unde se vor dezvolta și lansa produse și servicii.

Amazon România: Un nou birou la Iași

Biroul nou din Iași se va deschide spre finalul anului în campusul actual și va fi primul care va găzdui departamentul Retail Business Support, cel care se asigură că produsele Amazon și disponibilitatea lor sunt optimizate pentru clienți și, în același timp, sprijină partenerii de vânzări și echipele dedicate categoriilor de produse. În 2023, Amazon se va muta în Palas Campus din Iași, unde echipa locală va fi consolidată.

Noul birou din Palas Campus va găzdui echipele Compliance Ops, Retail Business Support, Creative Ops & Production, Imaging Support, Customer Behavior Analytics, Information Security & Privacy, Compliance Tech, AWS Global IT și Content Creation Tools.

Amazon România: Job-uri

Recrutarea pentru pozițiile din București și Iași este în derulare, iar cei interesați sunt invitați să acceseze pagina romania.amazon.com.

Amazon și divizia AWS activează deja în biroul din București, care găzduiește echipele Engineering Center, Technology Development, Speech și Language Solutions for Alexa, precum și Alexa Product Testing. Aici echipele sunt responsabile cu dezvoltarea soluțiilor tehnologice și optimizarea operațiunilor Amazon.

Amazon investește în România de o bună perioadă de timp. În 2005, compania și-a deschis primul birou din România și a investit peste 100 milioane de euro, dezvoltând tehnologii de ultimă generație.

ROG Zephyrus G14

Etichete: , ,