Test de durabilitate cu ASUS ROG Phone 5. Vezi cum s-a descurcat unul dintre cele mai puternice smartphone-uri cu Android

Scris de | 19 martie, 2021
Test de durabilitate cu ASUS ROG Phone 5. Vezi cum s-a descurcat unul dintre cele mai puternice smartphone-uri cu Android
foto via @androidpolice.com

Ne-am obișnuit cu testele de durabilitate JerryRig de-a lungul anilor ca măsurare a calității smartphone-urilor. Cele mai recente telefoane trec de obicei testul fără probleme vizibile, dar nu a fost cazul cu noul ROG Phone 5 de la Asus.

În timp ce are construcția standard din sticlă și metal, dispozitivul are un punct slab de-a lungul liniei antenei de pe cadrul lateral. Cu o oarecare presiune aplicată pe spate, testeri; a reușit să spargă cadrul și să deterioreze fatal motorul de vibrație internă.

Un alt efort de îndoire afectează complet afișajul, deși panoul de sticlă rămâne intact. Mergând în spate și aplicând mai multă presiune se obține o placă de spate spartă. Portul USB-C și accesoriile laterale par a fi principalul punct slab al dispozitivului, dar va trebui să așteptăm câteva videoclipuri de detaliere pentru a vedea care este exact problema de bază aici.

Etichete: , ,

Sursa: ROG Phone 5 snaps like a twig in durability test