Bang & Olufsen a lansat cele mai noi căști premium, Beoplay HX

Scris de | 26 martie, 2021
Bang & Olufsen a lansat cele mai noi căști premium, Beoplay HX
foto via @macrumors.com

Bang & Olufsen a lansat cele mai noi căști premium, Beoplay HX. Găzduite într-un design orientat pentru confort și durabilitate maximă, căștile oferă ascultătorilor anularea activă a zgomotului și până la 35 de ore de timp de ascultare la o singură încărcare.

Beoplay HX oferă o experiență de ascultare puternică prin intermediul a două difuzoare personalizate de 40 mm, cu magneți de neodim și porturi de bas, care asigură performanțe optime pentru bas. Patru microfoane dedicate creează o calitate impresionantă a apelurilor prin utilizarea unei tehnologii avansate de formare a fasciculului, în timp ce optimizarea bateriei asigură până la 35 de ore de joc – echivalentul a cinci zile lucrătoare de experiență de ascultare fără a fi nevoie să reîncarci bateria.

Din punct de vedere al designului, căștile Bluetooth au fost create cu gândul la confort și au o bandă reglabilă, care se potrivește cu o mare varietate de dimensiuni ale capului, împreună cu o zonă cu relief central pentru uzură prelungită.

Banda superioară este realizată din piele de vacă, în timp ce bentița inferioară este acoperită cu o țesătură tricotată. Între timp, pernele pentru urechi sunt fabricate din piele moale de miel, iar materialul interior este format din spumă cu memorie care se adaptează la forma urechii.

Beoplay HX costă 499 USD și vine cu o garanție globală de trei ani. Căștile sunt disponibile începând de astăzi în negru antracit, cu o culoare alb-nisipos la sfârșitul lunii aprilie, iar o culoare maro Timber care ajunge în mai.

Etichete: , ,

Sursa: Bang & Olufsen Launches $499 Beoplay HX Noise-Canceling Headphones Offering 35 Hours of Battery Life