Geanta care este și boxă portabilă, lansată de Balenciaga în parteneriat cu Bang and Olufsen

Scris de | 11 iulie, 2022
Geanta care este și boxă portabilă, lansată de Balenciaga în parteneriat cu Bang and Olufsen

În cadrul prezentării celei de-a 51-a colecții Haute Coutre Balenciaga, desfășurată la Paris, a fost anunțată o colaborare între Balenciaga și Bang & Olufsen. Muzica, un element integrant pentru fiecare spectacol Balenciaga, a fost transmisă publicului prin intermediul genții-boxă Balenciaga I Bang & Olufsen, purtată de modele pe podium.

Geanta-boxă Balenciaga I Bang & Olufsen este rezultatul parteneriatului dintre Balenciaga și Bang & Olufsen. Realizată în forma sculpturală a genților Balenciaga, geanta-boxă este o geantă complet funcțională și o boxă portabilă.

Fiecare piesă din această ediție limitată provine dintr-un bloc de aluminiu solid, înainte de a fi sablată perlat, anodizată și lustruită manual la Bang & Olufsen Factory 5 din Struer, Danemarca, timp de mai multe zile, pentru un finisaj satinat. Folosirea unui singur bloc solid de aluminiu brut permite realizarea unei linii continue, de la mâner la bază.

Partea din față a genții-boxă Balenciaga I Bang & Olufsen este realizată în stilul Bang & Olufsen pentru boxe portabile. Are o suită de orificii audio, fără a compromite estetica. Înăuntrul corpului din aluminiu se află o boxă portabilă care oferă până la 18 ore de autonomie a bateriei și conectivitate multipunct.

În partea din spate a genții-boxă, se deschide o altă secțiune, pentru a dezvălui un compartiment încăpător, lucrat manual și învelit în piele italiană Balenciaga. Butoanele de control sunt plasate sub mâner, iar siglele Balenciaga și Bang & Olufsen sunt gravate cu laser în partea de sus a fiecărei piese.

După un debut la show-ul Balenciaga Couture de la Paris, doar 20 de exemplare ale genții-boxă vor putea fi achiziționate de la magazinul Balenciaga Couture, recent deschis în Paris.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,