ASUS ZenBook Flip 13 este un laptop convertibil cu procesoare Intel din generația a 11-a

Scris de | 28 martie, 2021
ASUS ZenBook Flip 13 este un laptop convertibil cu procesoare Intel din generația a 11-a

Un laptop convertibil este o alegere excelentă pentru productivitate, mai ales pentru cei care lucrează în domenii care se folosesc de editarea foto și video. ASUS ZenBook Flip 13 promite o performanță ridicată pentru cei care au nevoie de un device compact, ușor și subțire care să dispună de o autonomie foarte extinsă, de până la 14 ore.

Modelele ASUS ZenBook Flip 13 sunt disponibile în mai multe configurații de sistem la magazinele de specialitate din România și vin echipate cu procesoare Intel de generație a 11-a, foarte performante pentru task-uri de birou. De asemenea, un alt plus al laptop-ului convertibil este designul acestuia, unul cu dimensiuni extrem de reduse, pentru o portabilitate sporită.

Acesta are o grosime de doar 13,9 mm și cântărește 1,3 kilograme, dimensiuni ce îl plasează pe ASUS ZenBook Flip 13 printre cele mai portabile astfel de gadget-uri din lume. Iar atunci când ne uităm la porturile prezente pe lateralele șasiului observăm că producătorul nu a făcut nici un compromis, în ciuda designului foarte compact. Convertibilul dispune de o ieșire HDMI, un port USB Type-A, dar și de două porturi USB-C Thunderbolt 4 care asigură viteze de transfer de până la 40 Gbps.

Unul dintre cele mai importante elemente de design ale lui ASUS ZenBook Flip 13 etse balamaua ErgoLift, care este capabilă să încline displayul la 360 de grade, pentru ca device-ul să fie folosit în toate modurile disponibile: laptop, tabletă, stand sau cort. În plus, atunci când este folosit în modul laptop, capacul șasiului ridică tastatura atunci când este deschis pentru un plus de confort și ergonomie.

Autonomia lui ASUS ZenBook Flip 13 este și ea una greu de găsit pe modelele convertibile și durează timp de 14 ore. În plus, gadget-ul dispune și de funcție de fast-charge și este capabil să se încarce de la 0% la 60% în mai puțin de 50 de minute. Asta înseamnă că vei putea mereu să fii asigurat pentru câteva ore bune petrecând un timp minim conectat cu laptopul la priză. Încărcarea se realizează prin intermediul unui cablu USB-C și a brick-ului de priză de 65W.

În ceea ce privește touchscreen-ul cu care este înzestrat ASUS ZenBook Flip 13, acesta este unul NanoEdge, cu diagonala de 13,3 inci, care se bucură și de compatibilitate cu ASUS Pen. Ecracnul suportă 4096 niveluri de presiune, iar variantele de echipare merg până la 16GB de memorie RAM și 1TB de spațiu de stocare pe SSD M.2 PCIe.

Seria ZenBook Flip 13 (UX363EA) este disponibilă în magazinele specializate din România, la prețuri ce pornesc de la aproximativ 5699 de lei (inclusiv taxe). Configurațiile cuprind procesor Intel Core i5-1135G7 sau Intel Core i7-1165G7, 8 sau 16 GB RAM, 512GB SSD M.2 PCIe, grafică Intel Iris Xe, ecran LED IPS Full HD cu acoperire 100% sRGB, Wi-Fi 6 și sistem de operare Windows 10.

Etichete: , ,