Huawei aduce în România periuța electrică Lebooo Smart Sonic la un preț excelent

Scris de | 29 martie, 2021
Huawei aduce în România periuța electrică Lebooo Smart Sonic la un preț excelent

Huawei Consumer Group a anunțat astăzi lansarea pe piața din România a periuței electrice Leboo Smart Sonic, o periuță ce îmbină tehnologie Internet of Things și Big Data, iar prin intermediul smartphone-ului sau a tabletei te asiguri că ai curațat întreaga suprafață a danturii la o intensitate potrivită. Prețul recomandat este de 399 lei și este disponibilă în magazinele partenere Huawei.

Noua periuță electrcă este echipată cu o baterie de 2.500 mAh și se poate încărca wireless, are o autonomie de până la 3 luni în condiții de utilizare normală cu 2 periaje zilnice. Funcționează împreună cu aplicația Huawei AI Life pentru a fi ghidat la o rutină sănătoasă și conține 36 de moduri de curățare, cinci dintre moduri sunt pentru curățare, albire, dinți sensibili, îngrijire și personalizare, iar în primele patru moduri se poate alege un nivel de duritate de la 1 la 4, în timp ce în modul personalizat se pot activa 20 de planuri de curățare a dinților.

Noua periuță electrică Huawei Leboo are patentat un sistem cu suspensie cu vibrații de înaltă frecvență și sunt oferite 38.000 de mișcări pe minut, are rezistență la apă conform standardului IPX7. Periuța vine la pachet cu 3 capete standard și este disponibilă în dou culori, cool black și crystal diamond white.

După ce restricțiile în partea de smartphone-uri nu au fost diminuate, iar la nivel global Huawei a început să fie în scădere, producătorul cu orgini chinezești a început să mizeze pe noi segmente de piață. Se poate observa intrarea pe noi segmente de piață și în România, au anunțat de curând lansarea primul monitor din portofoliu, iar acum a venit rândul unei periuțe electrice. Prețul primei periuțe din portofoliul Huawei, este unul excelent dacă ne gândim că este prețul de listă și că vor urma promoțiile și campaniile de marketing. 

Etichete: , , ,