Uber e disponibil de astăzi și în Galați, cu reduceri pentru curse timp de 10 zile

Scris de | 1 aprilie, 2021
Uber e disponibil de astăzi și în Galați, cu reduceri pentru curse timp de 10 zile

Începând din această după-amiază, Uber va fi disponibil în Galați, al doilea oraș din regiunea Moldovei în care serviciul se extinde (după lansarea la Iași în 2019). Galați devine astfel al optulea oraș Uber din România. Între 1 și 11 aprilie, utilizatorii noi din Galați pot folosi codul HELLOGALAȚI pentru o reducere de 50% din costul primelor două curse UberX, pentru până la 7 lei reducere/ călătorie.

Artista Giulia Anghelescu, cunoscută pentru cariera sa muzicală atât în trupe, cât și ca artistă solo și pentru parcursul său în televiziune, este primul utilizator care s-a bucurat de o cursă Uber în Galați.

„De fiecare dată când îmi vizitez orașul natal, îmi place să știu că pot să ajung dintr-un loc în altul în siguranță. Câteodată, se întâmplă să am de făcut mai multe călătorii scurte, iar Uber mă ajută să ajung oriunde în timp util. Mă bucur că Uber este acum disponibil în Galați.” – a spus Giulia Anghelescu

Uber s-a lansat în România în 2015, în București, și s-a extins rapid în Cluj, Timișoara, Brașov și Iași. În 2020 a ajuns în Constanța iar în luna martie serviciul a fost lansat în Craiova. La fel ca în celelalte orașe din România, șoferii parteneri din Galați sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. În Galați, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute. 

Cum beneficiezi de reducere

  • Deschide meniul din stânga sus al aplicației
  • Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”, scrie codul promoțional HELLOCGALAȚI pentru o reducere de 50% aplicată cursei Uber
  • Codul promoțional este acum activ în contul tău și se va aplica automat la următoarea cursă Uber
  • Codul promoțional este valid pentru cursele efectuate în Galați în perioada 1-11 aprilie 2021

La fel ca în celelalte orașe din România, pasagerii gălățeni beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. Mai mult decât atât, pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

Etichete: , , , , , ,