Facebook a cheltuit 23 de milioane de dolari pe securitatea lui Mark Zuckerberg anul trecut

Scris de | 13 aprilie, 2021
Facebook a cheltuit 23 de milioane de dolari pe securitatea lui Mark Zuckerberg anul trecut
foto via @smartradio.ro

Deși suntem siguri că Mark Zuckerberg necesită o mare protecție și securitate personală, nu ne-am fi putut imagina că valorează până la 23 de milioane de dolari. Cu toate acestea, conform unei înregistrări recente la Securities and Exchange Commission, Facebook a plătit doar suma pentru securitatea CEO-ului!

Într-o declarație de împuternicire depusă de companie, s-a menționat că „Zuckerberg este sinonim cu Facebook și, ca rezultat, sentimentul negativ cu privire la compania noastră este direct asociat cu acesta”.

Revizuirea anuală a companiei a programelor de securitate a arătat că valorile costurilor de securitate pentru Zuckerberg și familia sa au crescut în principal din cauza pandemiei și a noilor protocoale de călătorie, a acoperirii sporite a securității în timpul sezonului electoral 2020 din SUA și a altor perioade, precum și a costurilor în creștere pentru securitatea personală.

În general, costurile includ securitatea personală pentru domnul Zuckerberg la reședințele sale și în timpul călătoriilor personale (inclusiv costurile anuale ale personalului de securitate pentru protecția sa și achiziționarea, instalarea și întreținerea măsurilor de securitate specifice pentru reședințele sale) și o pre -indemnizație fiscală de 10 milioane de dolari pentru acoperirea costurilor suplimentare legate de securitatea personală a acestuia și a familiei sale.

Declarația de împuternicire a explicat în continuare: „Comitetul de compensare, nominalizare și guvernare consideră că aceste costuri sunt adecvate și necesare în lumina peisajului amenințărilor și a faptului că domnul Zuckerberg a solicitat să primească doar 1 $ în salariu anual și nu primește niciun bonus plăți, acordări de capitaluri proprii sau alte compensări de stimulare. „

Etichete: , , ,

Sursa: $63,000 a day to keep the CEO safe! Facebook spent a whopping $23 million on Mark Zuckerberg’s security last year