OnePlus lansează o campanie de reduceri la telefoane și accesorii: Ce produse sunt disponibile la un preț mai mic

Scris de | 19 aprilie, 2021
OnePlus lansează o campanie de reduceri la telefoane și accesorii: Ce produse sunt disponibile la un preț mai mic

Pentru a celebra pragul de trei milioane de utilizatori din Europa înregistrați pe site-ul oficial, OnePlus a anunțat lansarea campaniei „One for All” începând cu 21 aprilie.

Campania durează trei zile, se termină pe 23 aprilie și va cuprinde reduceri de până de la 25% la anumite dispozitive și accesorii OnePlus, precum: reducere de 150€ la OnePLus 8T, 100€ pentru OnePlus 8 Pro și 50€ la seria OnePlus Nord.

Mai mult, va avea loc o extragere ce va aduce reduceri suplimentare de până la 50% la produsele deja reduse și premiul cel mare: ediția limitată OnePlus Collectible. Mai multe detalii despre ofertă sunt disponibile pe site-ul oficial al producătorului.

De-a lungul anilor OnePlus a lansat numeroase telefoane flagship, iar anul trecut a introdus OnePlus Nord și ulterior seria OnePlus Nord N.

Recent, în portofoliul companiei a fost adăugată seria OnePlus 9. Aceasta oferă o experiență bună datorită modulului de camere realizat în colaborare cu Hasselblad, refresh rate-ului ridicat și a celei mai rapide tehnologii de încărcare wireless.

Etichete: , , , , ,