Uber introduce funcții noi în aplicație: poți călători cu un șofer preferat sau merge cu un Uber pentru o oră

Scris de | 29 aprilie, 2021
Uber introduce funcții noi în aplicație: poți călători cu un șofer preferat sau merge cu un Uber pentru o oră

Uber a anunțat noi servicii care îi vor ajuta pe utilizatori să se adapteze mai bine la viața de zi cu zi de după pandemie. Pe măsură ce restricțiile se relaxează, Uber va oferi servicii adiționale, al căror obiectiv principal este de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a merge oriunde și de a obține orice au nevoie.

Procesul de vaccinare este unul dintre cele mai importante aspecte pentru a ajunge acolo unde ne dorim, în special pentru comunitățile vulnerabile și, pe termen lung, pentru noi toți. Din acest motiv, compania americană susține în mod activ eforturile de vaccinare din întreaga lume și oferă 10 milioane de curse gratuite sau cu costuri reduse pentru comunitățile locale.

Trimiți pachete cu Uber Connect

Conexiunea este unul dintre cele mai importante și, mai ales în ultimul an, unul dintre cele mai complicate lucruri de menținut. Pentru a-i ține în siguranță pe cei dragi, unele vizite și întâlniri au fost anulate. Însă, pentru a facilita acest proces, Uber lansează o nouă opțiune: Uber Connect este o modalitate rapidă și accesibilă de a trimite pachete prietenilor și familiei folosind aplicația Uber. Serviciul este deja disponibil în peste 25 de orașe și va fi extins în țările europene, inclusiv în orașe ca Amsterdam, Londra, Oslo sau Varșovia.

Uber Reserve – mergi cu șoferul preferat

De îndată ce vom putea petrece mai mult timp împreună, vom reveni și la călătorii și zboruri. Pentru a permite utilizatorilor să își planifice călătoriile în avans și chiar la costuri mai accesibile, compania va începe lansarea Uber Reserve. Noua opțiune va permite, printre altele, planificarea unei călătorii cu un șofer preferat cu până la 30 de zile în avans. Serviciul va fi inițial lansat în Statele Unite.

Uber Hourly, închirierea unui Uber „la oră”

În timp ce unii dintre noi deja visează la un zbor către o destinație îndepărtată, există încă o mulțime de călătorii mai scurte pe care le facem aproape în fiecare zi. Pentru aceste tipuri de drumuri, compania extinde și serviciul Uber Hourly, care permite rezervarea unei mașini și a unui șofer pe oră. Această funcție este perfectă pentru ieșiri rapide, pentru a face cumpărături și pentru întâlniri cu prietenii în oraș – totul într-o singură călătorie, cu un singur șofer. Serviciul este deja disponibil în câteva orașe din Australia, Statele Unite și EMEA. De asemenea, în următoarele luni, acesta va fi introdus în Țările de Jos, Portugalia și Suedia, printre alte locații.

Etichete: , , , , ,