Ofertele săptămânii la Lidl. Ce produse se pot achiziționa săptămâna aceasta

Scris de | 10 mai, 2021
Ofertele săptămânii la Lidl. Ce produse se pot achiziționa săptămâna aceasta
foto via @smark.ro

Lidl este renumit pentru numeroasele oferte pe care le are, dar și pentru surprizele săptămânale, pe care mulți dintre voi le așteptați cu nerăbdare, fiind vorba despre produse calitative și în același timp accesibile la preț, astfel am tras cu ochiul la ceea ce ne rezervă săptămâna viitoare și se pare că avem parte de mici ajutoare în bucătărie.

Mai exact, săptămâna ce urmează veți putea achiziționa diferite aparate electrocasnice pentru bucătărie, care să vă facă munca și activitățile mai ușoare și de asemenea și preparatele mai delicioase.

Răzătoare electrică

foto via @lidl

Aceasta răzătoare electrică este foarte utilă, în cazul în care preparați des salate sau mâncăruri bazate pe legume și fructe, căci este destinată felierii legumelor, fructelor, nucilor și brânzeturilor tari. Cu ajutorul ei veți salva mult timp din procesul de gătit și pregătit diverse preparate, având o putere de 150 W.

 Mixer vertical 3 în 1

foto via @lidl

Cele mai bune supe creme, smoothie-uri sau diverse preparate pasate, au nevoie de un mixer descurcăreț, iar unul 3 în 1 este ideal pentru orice bucătărie. Acesta poate îndeplini 3 funcții esențiale: amestecat, pasat și mărunțit. De asemenea, viteza este reglabilă, iar tasta turbo este destinată mixării cu putere, care poate ajunge până la 600W.

Aparat pentru preparat înghețată

foto via @lidl

Vara se apropie și zilele toride au nevoie de gustări răcoritoare și în același timp sănătoase, iar un aparat pentru preparat înghețată este o idee inspirată. Durata de preparare este în jur de 50 – 80 minute, în funcție de rețeta pe care dorești să o adopți. Este destinat preparării înghețatei cu lapte sau sorbetului. Are un tel detașabil și piciorușe anti-alunecare, pentru a oferi siguranță. Acest aparat este potrivit unei cantități de 700 ml și are incluse diferite accesorii precum: cupă de măsurare, lingură de înghețată, spatulă de silicon și 5 lingurițe de măsurare

Aparatul are o putere de 90W pentru a favoriza realizarea procesului într-un timp cât mai scurt.

Aparat de vidat

foto via @lidl

In vremuri grele pentru toată lumea, în situația în care multe orășele sărace nu au hrană pentru a trăi, este foarte important ca mâncarea pe care nu reușim să o consumăm, să o vidăm pentru a-i prelungi valabilitatea cât mai mult. Săptămâna aceasta la Lidl putem achiziționa un aparat de vidat, potrivit rolelor de folie de maxim 30 cm. Acesta este prevăzut cu port pentru caserole și  pungi cu ventil de vidare. De asemenea, are o putere de 125W ceea ce înseamnă că va termina foarte rapid treaba.

Etichete: , ,