Spotify îmbunătățește experiența de ascultare. Vezi ce opțiuni noi a adăugat

Scris de | 12 mai, 2021
Spotify îmbunătățește experiența de ascultare. Vezi ce opțiuni noi a adăugat

Spotify a anunțat că vă face și mai ușor să partajați piese sau podcast-uri într-un anumit moment. Platforma de streaming adaugă o nouă opțiune în butonul Partajare, care va permite ascultătorilor să partajeze la ora de redare curentă, iar receptorii vor primi un link care îi va trimite direct la subiect.

În plus, compania suedeză îmbunătățește Canvas. Canvas este o caracteristică care adaugă vitrine de artă video pe paginile de melodii statice, care aduc o experiență de ascultare cu totul nouă atunci când dispozitivul nu este ascuns într-un buzunar sau pe un birou.

Până în prezent, aceste vizualizări au fost ușor partajate numai pe Instagram Stories, dar Spotify adaugă acum Snapchat în mix. Mai mult decât atât, vor exista previzualizări în aplicația Spotify, permițându-vă să vedeți cum arată piesa dvs. partajată înainte de a se îndrepta către aplicația reală.

De asemenea, va exista un aspect îmbunătățit, cu o grilă mai ușor de vizualizat pentru toate celelalte destinații de mesagerie și partajare a rețelelor sociale.

Etichete: , ,

Sursa: Spotify adds timestamps for sharing, improves Canvas