Bungie a pornit accidental crossplay-ul pentru Destiny 2 cu câteva luni mai devreme

Scris de | 13 mai, 2021
Bungie a pornit accidental crossplay-ul pentru Destiny 2 cu câteva luni mai devreme
foto via @geekwire.com

Unii jucători Destiny 2 s-au putut juca cu oameni de pe alte platforme după ce dezvoltatorul Bungie a activat din greșeală funcția de crossplay. Bungie a spus anterior despre crossplay că va avea loc în toamna anului 2021 pentru fiecare platformă pe care este disponibil jocul, inclusiv PC, PS4 / 5, Xbox One, Xbox Series X / S și Google Stadia.

Tom Warren de la Verge a observat că funcția de crossplay a devenit activă și a putut juca alături de alți jucători atât pe PC, cât și pe Stadia.

Cu toate acestea, managerul comunității Bungie, Cozmo, a confirmat că funcția nu ar trebui să fie încă activă. „Vedem rapoarte conform cărora unii jucători sunt capabili să încerce crossplay-ul”, a scris el într-un tweet. „Încă nu este menit să fie live și nu este reprezentativ pentru întreaga experiență. Vom implementa o soluție pentru eliminarea accesului publicului la sfârșitul acestei săptămâni, dar între timp nu ezitați să participați.”

Bungie a lansat chiar astăzi cea mai recentă actualizare sezonieră a Destiny 2, Sezonul Splicerului, care aduce gama obișnuită de conținut și activități noi. Din nefericire, crossplay-ul a fost doar o incluziune neintenționată – o veste proastă mai ales pentru jucătorii de pe Stadia, care au nevoie de mai mulți oameni care să se alăture jocurilor tale.

Etichete: , , , ,

Sursa: Bungie accidentally turns on Destiny 2 crossplay months early