Ofertele săptămânii la LIDL. Ce scule și ustensile găsești săptămâna aceasta

Scris de | 17 mai, 2021
Ofertele săptămânii la LIDL. Ce scule și ustensile găsești săptămâna aceasta
foto via @smark.ro

Vremea bună își spune cuvântul, iar treburile casnice nu vor înceta niciodată. Mereu va fi ceva ce trebuie reparat, ce trebuie pus la punct pentru a te putea bucura de toate lucrurile pe care le deții, iar oferta de săptămâna aceasta de la Lidl aduce o multitudine de variante pentru micile reparații. În special bărbații trebuie să fie pregătiți cu toate ustensilele și sculele necesare pentru a putea face față provocărilor.

Ne-am gândit să aducem în atenția voastră câteva dintre cele mai populare promoții Lidl, care nu trebuie ratate.

Ferăstrău pendular

foto via @lidl.ro

Ferăstrăul pendular este destinat, în general, pentru tăierea lemnului, a materialelor plastice, a metalelor, și a altor materiale de construcții în ce forme este nevoie. Acesta dispune de ghidare cu laser și lumină de lucru cu LED, dar și de o funcție de suflantă pentru o linie de tăiere fără așchii.

Pentru a personaliza activitatea, în funcție de nevoie, ferăstrăul are 1-3 trepte pentru cursa de pendulare și reglaj pentru tăiere fină. Acesta are o putere de 800W și poate tăia la o adâncime de max. 80 mm (lemn) / 12 mm (aluminiu) / 8 mm (metal).

Trusă polizor precizie

foto via @lidl.ro

Această trusă nu ar trebui să lipsească din nicio casă, având în vedere multitudinea de funcții pe care le poate îndeplini: găurire, frezare, gravare, lustruire, curățare, polizare sau tăiere. Este foarte utilă și te poate salva din multe situații de criză. Dispune de stativ telescopic stabil, cu dispozitiv de fixare și agățare și are o putere de 160W, cu o turație nominală: 10000–40000 min

Nivelă laser în cruce

foto via @lidl.ro

O altă ustensilă pe care trebuie să o ai indiferent de situație, care te va salva de grija de a apela la un profesionist, este nivela laser în cruce, care are o precizie de nivelare de ± 0,8 mm/m și care are un interval de lucru de până la 7m.

Cu ajutorul nivelei cu laser în cruce poți alinia placi de faianță, gresie, muchii, tapet și obiecte ce necesită o atenție sporită.

Scară pliabilă, din aluminiu

foto via @lidl.ro

 

Pentru a duce toate activitățile gospodărești la un alt nivel, ai nevoie de o scară pliabilă care să te ajute să pătrunzi în locurile cele mai înalte ale casei.

Aceasta are o lungime totală de cca. 3,70 m și 3 niveluri de ridicare cu 6 trepte.

Trusă mini unelte, 276 piese

foto via @lidl.ro

O trusă în miniatură, dar care totuși să îți ofere tot ceea ce ai nevoie este această variantă de la Lidl, ce dispune de scule pentru găurire, frezare, gravură, lustruire, curățare, polizare sau tăiere. 276 de piese care să te ajute să îți desfășori activitățile gospodărești în cel mai profesionist mod posibil, fără să fie nevoie să apelezi la ajutoare specializate.

Etichete: , , , ,