Konica Minolta anunță o nouă serie de sisteme de producție – AccurioPress C7100

Scris de | 9 iunie, 2021
Konica Minolta anunță o nouă serie de sisteme de producție – AccurioPress C7100

Konica Minolta introduce pe piață o nouă serie de sisteme de tipar digital color AccurioPress C7100. Clienții au acum ocazia de a-și dezvolta afacerile cu ajutorul unor sisteme mai inteligente care pot oferi consumatorilor finali produse impecabile, prin caracteristicile de automatizare și finisare îmbunătățite și durabilitatea extinsă a noilor sisteme AccurioPress C7100.

Ca succesor al seriei AccurioPress C6100, noul model rulează până la 100 de pagini pe minut (ppm), în timp ce AccurioPress C7090 printează până la 90ppm.

Cel mai recent toner Simitri V de la Konica Minolta este ecologic și dezvoltat pentru a oferi performanță. Topirea rapidă, eficiența energetică și întreținerea redusă, oferă o calitate superbă a culorilor, pe o gamă extinsă de suporturi, cu grosimi de până la 400 g/m2. În combinație cu rezoluția de ieșire de 3.600 dpi echivalent x 2.400s dpi, sunt obținute rezultate bune chiar și din cele mai lungi tiraje.

Cu funcția de printare duplex automată, pentru lungimi de până la 900 mm, și o flexibilitate superioară de manipulare a suportului media texturat, utilizarea echipamentelor este simplă, iar cele mai complexe joburi pot fi gestionate de către un singur operator.

Prin detectarea instantanee a stocului de hârtie utilizat, senzorul opțional Intelligent Media IM-101 reduce semnificativ timpul de producție. În același timp, unitatea opțională de verificare inteligentă a calității – IQ-501 – asigură o consistență perfectă a culorilor și o înregistrare față-verso în timp real, pentru fiecare print în parte.

Întregul portofoliu de sisteme AccurioPress oferă o gamă vastă de finisaje pentru efectuarea broșurilor, precum și multe alte funcții suplimentare. Unitatea de finisare dezvoltată de Konica Minolta: TU-510, primul dispozitiv de tăiere în linie din lume, introdus pe sistemul de înaltă producție AccurioPress C14000, este acum disponibil și pentru seria AccurioPress C7100.

Printre noile tehnologii încorporate, se numără un tambur gresat ce oferă o durabilitate mai îndelungată, un sistem Corona cu fir dublu, ce beneficiază de curățare automată, o soluție optimizată pentru transportarea hârtiei, precum și un sistem de dublă înregistrare a suportului media, ce oferă compatibilitate îmbunătățită și precizie la alimentare.

Etichete: , , ,