Specificațiile complete Oppo Reno6 Z sunt dezvăluite înainte de lansare

Scris de | 25 iunie, 2021
Specificațiile complete Oppo Reno6 Z sunt dezvăluite înainte de lansare
foto via @gsmarena.com

Oppo ne-a obișnuit să reîmprospătăm de două ori pe an linia Reno de smartphone-uri de nivel mediu-superior, dar acest lucru este rapid chiar și după aceste standarde. Reno5 Z a fost lansat abia în aprilie și, totuși, viitorul Reno6 Z al lui Oppo este deja în plină desfășurare, cu zvonuri de specificații astăzi. Nu știm exact când ar trebui să devină Reno6 Z oficial, dar trebuie să ne întrebăm dacă Oppo trece de la două linii Reno pe an la trei.

Se spune că telefonul vine cu un ecran tactil AMOLED FHD + 60 Hz de 6,43 inci acoperit cu Gorilla Glas 5, chipset MediaTek Dimensity 800U, 8 GB RAM, 256 GB spațiu de stocare și o baterie de 4.310 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 30W.

În partea din spate există un sistem de camere triple, cu un senzor principal de 64 MP, o ultrawide de 8 MP și o cameră macro de 2 MP, în timp ce în partea din față telefonul are un snapper selfie de 32 MP. Reno6 Z ar fi oferit în două culori, deși nu sunt specificate și va porni Android 11 sub ColorOS 11.1.

Comparativ cu predecesorul său, Reno6 Z are de două ori spațiul de stocare, o cameră principală spate si una selfie cu rezoluție mai mare. Restul este identic.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , ,

Sursa: Oppo Reno6 Z full specs leak ahead of launch