Această coardă de sărit este suficient de inteligentă pentru a măsura salturile, ritmul și caloriile

Scris de | 9 iulie, 2021
Această coardă de sărit este suficient de inteligentă pentru a măsura salturile, ritmul și caloriile
foto via @ubergizmo.com

Îți mai aduci aminte când săreai coarda și pierdeai numărul de sărituri? Se întâmplă și da, știm că există corzi de sărituri cu contoare încorporate, dar dacă dorești să duci antrenamentele de coardă la nivelul următor, atunci s-ar putea să te intereseze Hygear’s Hyrope, care este o coardă de salt inteligentă care vine cu o mulțime de caracteristici.

Potrivit creatorilor săi, Hyrope nu numai că poate număra câte salturi ai făcut, ci poate măsura și ritmul. Acest lucru este important dacă încerci să menții o anumită viteză sau ritm și dorești să știi cum mergi. Poate chiar să măsoare câte calorii ai ars în timpul sesiunilor de coardă și toate aceste date pot fi găsite cu aplicația însoțitoare.

Aplicația nu numai că va stoca aceste date, ci le va folosi și în antrenamentele sale interactive și va oferi utilizatorilor feedback în timp real. Utilizatorii îl pot ajusta, de asemenea, în funcție de nivelul lor de fitness. Cea mai bună parte este că Hyrope nu este atât de scump, mai exact cu un preț de 39 USD.

Etichete: , , ,

Sursa: This Jump Rope Is Smart Enough To Measure Jumps, Pace, And Calories