WhatsApp va permite trimiterea imaginilor și videoclipurilor la cea mai bună calitate a acestora

Scris de | 12 iulie, 2021
WhatsApp va permite trimiterea imaginilor și videoclipurilor la cea mai bună calitate a acestora

O versiune viitoare a WhatsApp va oferi mai mult control asupra cantității de compresie pe care o aplică imaginilor și videoclipurilor trimise. WABetaInfo raportează că cele două caracteristici sunt în prezent în curs de dezvoltare pentru aplicația Android și ar trebui să prezinte în cele din urmă trei opțiuni de calitate atunci când trimiteți imagini și videoclipuri. Opțiunile sunt  “Auto,” “Best quality,” sau “Data saver.”.

Dacă se lansează în acest format, vă poate permite să forțați mediul să fie mai comprimat dacă sunteți îngrijorat de viteza internetului sau de limitarea datelor sau să reduceți cantitatea de compresie pentru a vă asigura că imaginile sau videoclipurile sunt trimise la cea mai înaltă calitate posibilă. În prezent, evitarea comprimării WhatsApp implică schimbarea extensiei unui fișier pentru a o trimite ca un document, mai degrabă decât ca o imagine sau un videoclip.

În prezent, nu există niciun cuvânt despre momentul în care este posibil ca această funcție să apară în versiunea oficială, iar raportul WABetaInfo se referă în mod specific la aplicația beta pentru Android și nu la iOS. Dar, având în vedere paritatea caracteristicilor dintre aplicațiile WhatsApp, este puțin probabil ca dezvoltarea pe iOS să rămână prea în urmă.

Setările de calitate a imaginii și a videoclipurilor se alătură unei liste în creștere a funcțiilor WhatsApp inedite descoperite de WABetaInfo. Cel mai așteptat dintre acestea este suportul pentru mai multe dispozitive, care va permite serviciului să fie utilizabil pe mai multe dispozitive. Cercetătorul de aplicații a raportat că funcția era în curs de dezvoltare anul trecut și, mai recent, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a confirmat că funcția va fi lansată în curând.

Etichete: , ,

Sursa: WhatsApp will let you send images and videos in their ‘best quality’