Ceasul gamer-ului bogat – o colaborare între Tag Heuer și Super Mario care costă 2150 de dolari

Scris de | 13 iulie, 2021
Ceasul gamer-ului bogat – o colaborare între Tag Heuer și Super Mario care costă 2150 de dolari
Foto: Tag Heuer

În urmă cu câteva zile, Tag Heuer a postat un teaser pentru un ceas cu tematică Super Mario, iar acum putem vedea în sfârșit și rezultatul final. Este vorba despre o variantă în ediție limitată a smartwatch-ului companiei elvețiene, care rulează Wear OS.

Anunțul lansării nu a fost încă făcut oficial de către Tag Heuer, website-ul arătând în continuare o numărătoare inversă menită să se încheie pe 15 iulie, însă mai multe publicații printre care Engadget și TechCrunch au obținut deja specificațiile cele mai importante ale ceasului.

Astfel, se pare că avem de-a face cu un șasiu de 45mm, care include logo-ul lui Mario (un M) pe acea coroană din partea dreaptă, și vine cu două curele diferite: una roșie, din cauciuc, cu perforații și una din piele, neagră, cu o combinație de cauciuc, tot roșu.

Foto: Tag Heuer

Ceasul se pare că va folosi un „sistem de recompense” care are rolul de „a gamifica” purtarea sa – practic, asta înseamnă că utilizatorii vor avea diverse mesaje de bun venit din partea lui Mario și animații legate de lumea acestuia în timp ce depășești anumite numere de pași într-o zi. Există și patru fețe de ceas speciale, cu aceeași tematică – Mario -, inclusiv una care se numește „Timekeeping” și care folosește „elemente retro din versiunea din 1985 a Super Mario Bros., pixelate”.

Foto: Tag Heuer

Se pare că Tag Heuer ar lua în calcul să facă disponibile aceste funcții și pe alte ediții ale ceasului său inteligent, în viitorul apropiat, o veste bună pentru cei care au plătit deja între 1800 și 2350 de dolari pentru cea mai recentă versiune a acestuia.

Foto: Tag Heuer

Ediția specială Super Mario a smartwatch-ului Tag Heuer va costa 2150 de dolari și va fi disponibilă în doar 2000 de bucăți, care vor fi disponibile în câteva din magazinele Tag Heuer și prin website-ul oficial, în anumite regiuni, începând cu 15 iulie.

Etichete: , , ,

Sursa: The Super Mario and Tag Heuer collaboration is a $2,150 Wear OS watch