Oppo deschide o nouă fabrică în Turcia

Scris de | 13 iulie, 2021
Oppo deschide o nouă fabrică în Turcia

OPPO a anunțat că noua sa fabrică din Istanbul, Turcia, a început producția în luna mai, sporind capacitatea globală de producție a companiei și consolidându-și investițiile pe termen lung în regiune.

Dezvoltarea brandului OPPO a fost una exponențială  devenind al patrulea cel mai mare brand de smartphone-uri din lume. În prezent, OPPO este de asemenea, singurul brand de smartphone-uri care deține o fabrică în Turcia după ce a primit o certificare CKD (Completely Knocked Down), care permite fabricii să construiascăprodusele OPPO de la zero, mai degrabă decât să asambleze componente gata importate.

Construită în patru luni și situată la doar câțiva kilometri de sediul OPPO din Atașehir, fabrica de 10.200 mp are aproximativ 850 de angajați, dintre care 99% sunt cetățeni turci locali. În loc de lucrări de asamblare tradiționale, această fabrică inteligentă desfășoară întregul proces de producție al smartphone-urilor printr-o linie de fabricație Surface Mount Technology (SMT), care oferă un nivel ridicat de automatizare. În plus, se estimează că fabrica va oferi aproximativ 10.000 de locuri de muncă din perspectiva lanțului de aprovizionare.

Pentru a răspunde cererii locale în creștere, fabrica produce în prezent telefoane inteligente din seria A și Reno Lite, care sunt populare printre consumatorii turci.

OPPO a construit până acum zece fabrici, în China, India, Asia de Sud, Europa de Est și alte regiuni pentru a satisface cerințele tot mai mari de smartphone-uri și alte dispozitive inteligente ale consumatorilor OPPO.

CISOLAR 2023 & IBES 2023

Etichete: , ,