Archer C64, cel mai nou router lansat de TP-Link

Scris de | 16 iulie, 2021
Archer C64, cel mai nou router lansat de TP-Link

TP-Link lansează pe piața din România un nou router ce aduce o performanță de înaltă calitate în casele tuturor utilizatorilor, modelul Archer C64.

Archer C64 îmbină performanțe de top și funcții speciale, oferind astfel experiențe mai bune tuturor utilizatorilor, fie că este vorba despre conexiunea de la birou sau cea de acasă.

Archer C64 este alimentat de un procesor de 1,2 GHz și beneficiază de un port WAN, dar și de patru porturi Gigabit LAN, oferind astfel viteze de zece ori mai rapide decât conexiunile Ethernet standard. Routerul integrează, de asemenea, tehnologia Dual-Band, care permite conectarea simultană a mai multor dispozitive, precum și conexiuni fluide. Astfel, banda de 2,4 GHz facilitează navigarea pe internet și trimiterea e-mailurilor la o viteză de 400 Mbps, în timp ce banda de 5 GHz oferă viteze de până la 867 Mbps și asigură experiențe de gaming și streaming fluide.   

Archer C64: Conexiuni multiple

Mai mult, tehnologia MU-MIMO oferă de două ori mai multă eficiență, întrucât routerul va comunica simultan cu multiple dispozitive. Spre exemplu, într-o după-amiază de vară petrecută alături de familie și prieteni, toți membrii se pot bucura de conexiuni stabile la internet, fără efecte asupra performanței, în timp ce copiii se pot bucura de un film neîntrerupt sau, de ce nu, de o experiență de gaming fără lag.

De asemenea, pentru mai multă siguranță, Archer C64 oferă funcția de control parental, care blochează conținutul neadecvat și setează limite zilnice pentru timpul petrecut în mediul online al celor mici.

Archer C64: Conexiune cu fir, dar și wireless

Datorită nevoilor diferite ale utilizatorilor, Archer C64 oferă atât conexiune prin fir, cât și una wireless, acest aspect putând fi ales chiar de către utilizatori. Mai exact, aceștia pot schimba modul de lucru al routerului în modul Acess Point, pentru a transforma rețeaua de Internet dintr-una cu fir, într-una wireless, care le oferă mai mult confort.

În plus, pentru a beneficia de o conexiune la internet cât mai bună, Archer C64 pune la dispoziția utilizatorilor funcția Smart Connect, care permite routerului să atribuie automat dispozitivele conectate către banda Wi-Fi care oferă cea mai rapidă viteză, în timp ce Airtime Fairness optimizează timpul alocat pentru transmiterea pachetelor de date în același timp pe mai multe dispozitive.

Archer C64: Rețea securizată WPA3

Archer C64 dispune și de cel mai recent protocol de securitate Wi-Fi, WPA3, care oferă noi funcții pentru a îmbunătăți securitatea în rețelele personale. Astfel, o criptare mai sigură și o protecție sporită împotriva atacurilor Brute-Force protejează rețeaua Wi-Fi.

De asemenea, Archer C64 poate fi configurat rapid și ușor prin intermediul aplicației TP-Link Tether. În doar câteva minute, utilizatorii se pot bucura de o rețea deja funcțională.

Etichete: , ,