Legrand lansează în România o nouă gamă de blocuri multipriză

Scris de | 20 iulie, 2021
Legrand lansează în România o nouă gamă de blocuri multipriză

Legrand lansează pe piața din România noua gamă de blocuri multipriză concepută pentru a simplifica modurile de utilizare și pentru a veni în întâmpinarea consumatorilor care își doresc spații cât mai organizate, atât prin produsele dedicate, cât și prin cele universale. Acestea oferă mai multă predictibilitate pentru fiecare spațiu și asigură organizarea optimă pentru toate ipostazele care necesită conectare simplă și eficientă.

Produsele din noua gamă reprezintă o soluție bai bună în ceea ce privește organizarea, siguranța pe care o oferă și aspectul prin care se diferențiază de restul produselor de acest tip.

Noile blocuri multipriză se remarcă printr-un design integrat în spațiile de lucru. Premiat de către IF Design Award 2021, blocul multipriză pentru zona multimedia a fost recunoscut pentru aspectul său plăcut, funcțiile pe care le oferă și modul simplu de utilizare pentru client.

Una dintre noutățile pe care le aduce gama de blocuri multipriză constă în produsele sale dedicate. Acestea sunt concepute pentru a eficientiza timpul și spațiul de lucru al acestora. Indiferent de încăpere, fie că vorbim despre bucătărie, dormitor sau zona de living și sufragerie, blocurile multipriză din noua gamă reprezintă o soluție pentru conectarea mai multor dispozitive și pentru organizarea spațiilor de lucru.

Pe lângă aspect, prizele plate și conectarea mai multor dispozitive mobile, noile blocuri multipriză oferă siguranță și reprezintă o alegere bună în acest sens. Funcția precum protecția la supratensiune, indicarea sarcinii și un disjunctor de siguranță integrat oferă liniște indiferent de modul de utilizare.

Etichete: ,