Samsung The Wall, lansat oficial la nivel mondial

Scris de | 20 iulie, 2021
Samsung The Wall, lansat oficial la nivel mondial

Samsung a lansat display-ul său modular The Wall la nivel global (Modelul 2021: IWA). Cu noua tehnologie de procesare AI, rate de cadre îmbunătățite de 120Hz și opțiuni noi de instalare, noua versiune The Wall din acest an reinventează tehnologia de afișare, oferindu-le companiilor o flexibilitate mai mare pentru prezentarea de conținut.

Un nou procesor Micro AI analizează și optimizează fiecare cadru al videoclipului pentru a oferi cea mai bună calitate a imaginii. Prin utilizarea a până la 16 modele diferite de rețea neuronală, fiecare instruit în tehnologia de upscaling AI și deep learning, procesorul Micro AI poate optimiza calitatea imaginii până la rezoluția de 8K, îmbunătățind contrastul și eliminând zgomotul. 

Tehnologia Black Seal acoperă display-ul cu o uniformitate perfectă, creând o suprafață pentru niveluri de negru mai pure, cu o adâncime sporită, oferind un contrast mai bun. Cu o luminozitate maximă de 1.600 de nits, The Wall oferă imagini clare care se remarcă chiar și în medii luminoase. Tehnologia Ultra Chroma produce lungimi de undă mai înguste care creează culori RGB mai pure și mai precise decât LED-urile convenționale. Fiecare LED este acum cu până la 40% mai mic, crescând spațiul negru între pixeli pentru o uniformitate sporită a culorilor și un contrast mai mare al imaginii.

Modelul din acest an este mai ușor de instalat datorită noilor conexiuni de andocare wireless și a unui design fără margini din care rezultă un cabinet cu o adâncime redusă la jumătate pentru a se integra mai bine în orice spațiu. Cu ajutorul tehnologiei modulare, The Wall 2021 poate fi instalat într-o varietate de poziții, precum concav, convex, plafon, suspendat, înclinat și în formă de L. În plus, utilizatorii trebuie să adapteze o singură dată forma ecranului cu ajutorul Factory Seam Adjustment, eliminând ajustarea modul cu modul și economisind timp.

Modelul 2021 oferă cea mai detaliată imagine de până acum cu prima rezoluție 8K, cu o rată de reîmprospătare a imaginii de 120Hz. The Wall poate fi configurat orizontal pentru o rezoluție de până la 16K cu un aranjament de 15.360 x 2.160 pixeli. Ecranul său măsoară peste 1000 de inci, creând o suprafață expansivă pentru prezentarea conținutului.

The Wall este echipat cu funcții Micro HDR și Micro Motion, cu procesare pe 20 de biți pentru a oferi o calitate a imaginii consistentă, potrivită în mediile comerciale pentru o experiență de vizionare lină. Display-ul include, de asemenea, patru ecrane de tip picture-by-picture (PBP), permițând patru surse diferite de conținut, toate putând fi afișate simultan la rezoluție 4K. Funcția 4-PBP poate fi utilizată în scopuri comerciale, acolo unde sunt necesare mai multe ecrane.

În plus, TÜV Rheinland i-a acordat certificarea Eye Comfort pentru minimizarea emisiilor de lumină albastră, obținând și certificarea EMC Clasa B, care minimizează undele electromagnetice pentru o instalare sigură în case.

Etichete: , ,