Apple actualizează GarageBand cu lecții despre cum se remixează melodiile

Scris de | 1 august, 2021
Apple actualizează GarageBand cu lecții despre cum se remixează melodiile
foto via @ubergizmo.com

GarageBand-ul Apple este de fapt o aplicație destul de utilă pentru a face muzică. S-ar putea să nu fie atât de complexa sau de puternica atunci când vine vorba de editare în comparație cu alte aplicații Apple, cum ar fi Logic Pro, dar este un loc minunat pentru a începe, mai ales dacă sunteți începător. De fapt, actualizarea recentă a aplicației pare să fie destinată începătorilor care doresc să învețe cum să remixeze melodiile. 

Potrivit anunțului Apple, „Pentru prima dată, utilizatorii pot învăța arta remixării chiar în cadrul aplicației cu două sesiuni Remix complet noi, care oferă instrucțiuni video pas cu pas și care conțin piese de succes ale artiștilor câștigători ai premiului Grammy precum Dua Lipa și Lady Gaga.” Compania adaugă: „Muzicienii pot crea și acum melodii cu șapte pachete noi pline de ritmuri, bucle și instrumente create doar pentru GarageBand de unii dintre producătorii de top din lume, inclusiv Boys Noize, Mark Lettieri, Oak Felder, Soulection, Take A Daytrip, Tom Misch și TRAKGIRL. ” Este de fapt o actualizare destul de interesantă și utilă pe care unii utilizatori ar putea să o aprecieze. 

Remixarea sunetelor ar putea fi ușoară, dar există diferite subtilități implicate, astfel încât să puteți învăța printr-o aplicație sa creati melodii. Noile sesiuni de remix și pachetele pentru producători vor fi disponibile ca descărcare gratuită în Sound Library în cea mai recentă actualizare a aplicației. 

Etichete: , ,

Sursa: Apple Updates GarageBand With Lessons On How To Remix Songs