WhatsApp lansează o nouă funcție care șterge fotografiile și videoclipurile după ce au fost vizionate

Scris de | 5 august, 2021
WhatsApp lansează o nouă funcție care șterge fotografiile și videoclipurile după ce au fost vizionate

WhatsApp are o funcție care vă permite să activați mesajele care dispar. Acestea sunt mesaje care se șterg automat după o perioadă de timp, dar având în vedere că nu sunt șterse imediat, există șansa ca acestea să poată fi văzute în continuare de altcineva. Acesta este motivul pentru care în urmă cu câteva săptămâni s-a raportat că WhatsApp lucra la o funcție mai rapida. 

Vestea bună este că, dacă așteatai cu nerăbdare acest lucru, WhatsApp a anunțat că funcția este acum live. Denumită „Vizualizare o dată”, aceasta permite practic utilizatorilor să o seteze astfel încât ori de câte ori o fotografie sau un videoclip pe care îl trimit să poată fi vizionat o singură dată, după care va fi șters, ceea ce îl face excelent pentru conținutul sensibil. 

foto via @ubergizmo.com

Potrivit WhatsApp, „În timp ce realizarea de fotografii sau videoclipuri pe telefoanele noastre a devenit o parte atât de importantă a vieții noastre, nu tot ceea ce împărtășim trebuie să devină o înregistrare digitală permanentă. Pe multe telefoane, simpla realizare a unei fotografii înseamnă că va ocupa spațiu în galeria dvs. pentru totdeauna. De aceea, astăzi lansăm noi fotografii și videoclipuri View Once care dispar din chat după ce au fost deschise, oferind utilizatorilor și mai mult control asupra confidențialității lor. ”

Etichete: ,

Sursa: WhatsApp Launches New Feature That Deletes Photos And Videos After They’ve Been Viewed